facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melkgeitenbedrijf Veelers

Melkgeitenbedrijf Veelers

Info

Skybox met zicht op 1.400 melkgeiten, tevens rustpunt. Educatie, rondleidingen, vergaderingen en proeverijen op het bedrijf zijn mogelijk op afspraak. Verkoop van geitenrpoducten en orginele 'aardiggeitjes' op vrijdag 13.00 - 16.00 uur of op afspraak.



"Melkgeitenbedrijf Veelers Te Hengevelde. Mogelijk telefonisch afspraak maken buiten openingstijden om. Bel voor de mogelijkheden."
Adres: Vondersweg 2, 7496 PM Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547-333989
ln.tennoz@20sreleev
Stad: Hengevelde
Route: Vondersweg 2
Postcode: 7496 PM



op zoek naar gerelateerd: melkgeiten fokkerij, witte melkgeiten te koop, te koop melkgeiten, witte geiten fokkers, producten van een geit
Recensies
Prachtig bedrijf. Geiten bekijken vanuit een skybox die vrij rondlopen in een grote stal. Men neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Mensen die passie hebben voor hun vak maar niet te vergeten voor hun geiten!
Heel leuk en steunt een goed doel
Mooi bedrijf en een goede feestlokatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid