facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melk voor dieren

Melk voor dieren

Info

Heb je een jong dier dat melk nodig heeft? Wij kunnen je helpen met advies, gratis handleidingen, melkpoeders, spuitjes en tientallen soorten speentjes.

Geschiedenis

Ben je zelf een jonkie met de hand aan het voeren? Deel je ervaringen hier!
Reageer en discussieer mee.

Upload je meest schattige foto's van jonge dieren.

Op de website www.melkvoordieren.nl vind je handleidingen voor het grootbrengen van allerlei soorten zoogdieren. Niet alleen huisdieren zoals honden, katten, cavia en konijn. Maar ook wilde dieren zoals de egel, haas, vos, etc. En daarnaast ook nog voor parkdieren en boerderijdieren. Het aantal handleidingen wordt steeds verder uitgebreid.

Heb je een jong dier gevonden? Geef het dan nooit meteen melk. Zorg dat het warm en comfortabel is en geef de eerste 24 uur alleen een elektrolytenoplossing. Pas daarna kun je beginnen met speciale melk die is samengesteld op de behoefte van het specifieke dier.

Adres: Schaapherderweg 5E, 2988 CK Bolnes
Telefoonnummer: +31624525734
Stad: Bolnes
Route: Schaapherderweg 5E
Postcode: 2988 CK


Recensies
Als hondeneigenaar en eigenaar van hondenschool PawFive heb ik ervaring opgedaan met Melk voor Dieren. Ik heb een online bestelling gedaan en ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Snelle bezorging en het product voldeed naar verwachting.
Die melk van jullie is niet alleen voor dieren hahaha lekker jonge. Ik zweer het pik neem 1 slokje en je ziet allemaal kinderen en bulldozers in de tuin rondtollen.
Informatieve site, met een goede webshop. Eigenaar denkt met je mee, en levert snel de producten omdat ze weet dat een aantal producten vaak met spoed nodig zijn. Een keer een defect gehad met een product, en die werd zonder problemen vervangen. Een aanrader dus.
De producten werden snel geleverd. En zijn van goede kwaliteit. Een product was niet voorradig, maar werd na een telefoontje meteen besteld. Verder heel goede en eerlijke informatie over, in mijn geval, producten voor bevalling van onze poes. Heel fijn. Wordt uitgebreid de tijd genomen bij vragen. Zeer attent. En deskundig.
Steeds goed en eerlijk advies. Eerlijkheid over producten en levertijd. Snelle service en steeds altijd even vriendelijk! Zowel telefonisch als via mail snel te bereiken, ook in corona tijden ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid