facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melk&Puur

Melk&Puur

Info

Melk&Puur is het lekkere winkeltje van ELMADE.

Adres: Grotestraat 103, 6711AK Ede
Telefoonnummer: 0623001632
ln.edamle@ofni
Stad: Ede
Route: Grotestraat 103
Postcode: 6711AK


Recensies
Vorige week een doosje gesorteerde chocolade gekocht bij jullie. De denk ik eigenaar zei me nog dat hij topchocola verkocht. Nou dat klopt. Degene die t heeft gekregen was er superblij mee en vindt alles even lekker smaken! Dus voor nou en nog eens!:-
Hele lieve eigenaresse. Echte kwaliteit chocolaterie. Creatieve supprises. Gewoon als dank je wel of welke gelegenheid dan ook.
Heerlijke chocola!
Erg leuke verassing dat u de bonbons thuis kwam bezorgen vorige week. Ze waren erg lekker. Mooi variatie.
Bonbonnerie met een overzichtelijk assortiment. Je kunt zelf een doosje laten vullen, maar ook snel een al gevuld doosje meenemen. Het is mogelijk om een kopje koffie te drinken. Aan looproute Grotestraat-Bunschoterplein AH op hoek Molenstraat.
Wou iemand verrassen voor de kerst en dat is gelukt ! Bij M&P Ede een gemixt pakketje besteld deze is super opgemaakt met kerst items en bonbons. hoefde alleen het geld over te maken adres te geven en de rest werdt geregeld. kreeg bericht en fotootjes van de ontvanger dat het zo zo ontzettend leuk gedaan was ! echt een aanrader.
Super lekkere bonbons! In een prachtige winkel. De handgemaakte bonbons zijn echt heerlijk, vooral de butterscotch is echt een aanrader!
Heerlijke bonbons en goed geholpen door eigenaar Jeremy! Neem gerust een bakkie koffie!
Bon-bon waren lekkee maar volgens mij had de eigenaar zijn dag niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid