facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melk Delicatesse

Melk Delicatesse

Info

Bij Melk Delicatesse kunt u verse melk tappen die afkomstig is van onze eigen koeien. De melk is onbewerkt waardoor je de oorspronkelijke smaak van verse melk ervaart. Onze A2 melk kan de oplossing zijn bij een koemelkallergie.

Geschiedenis

Bij Melk Delicatesse kunt u zelf verse melk tappen welke afkomstig is van onze eigen koeien. Verse melk is heerlijk! Het product is onbewerkt en zit boordevol belangrijke voedingsstoffen.
Melk Delicatesse biedt u twee soorten verse melk aan. Reguliere melk, maar ook een bijzondere A2 melk.
Op onze boerderij hebben wij koeien welke hele bijzondere melk geven. Dit is A2 melk. Deze bijzondere A2 melk is de oplossing als u een koemelk allergie heeft. Een allergische reactie wordt vermeden met deze A2 melk.

Adres: Halerweg 9, 9433TE Zwiggelte
Telefoonnummer: 06 23 81 20 80
Stad: Zwiggelte
Route: Halerweg 9
Postcode: 9433TE


Recensies
Nog nooit zelf melk getapt,we kwamen hier toevallig langs dus eens geprobeerd. Wat een heerlijke melk !
Zojuist verse rauwe melk getapt. Verrukkelijk! Kon het niet laten om direct wat te drinken. Ik rijd hier graag voor om. Tot de volgende keer...
Vind het leuk bedacht en lekker verse melk, ideaal als je vergeten bent melk te halen in de supermarkt. 1 liter kist €1.50 wel redelijk prijsje, iets aan de hoge kant maar begrijpelijk, de boer moet er ook iets aan verdienen.
Heerlijk verse rauwe melk. Net gebouwtje waar je zelf melk kunt tappen. Soms hebben ze ook yoghurt in de koelkast. Die moet je echt geprobeerd hebben als je er komt. Zo enorm lekker heb ik nog nooit yoghurt gegeten.
Lekkere melk! Aanrader! Ook voor een koolhydraatbeperkte leefstijl!
Jammer! Voor de zoveelste keer buiten werking. Dan maar voortaan weer naar de supermarkt. Je gunt het de boer zo...
Heerlijke verse melk
De melk was heel lekker. Onderweg hebben we al wat gedronken en samen genuttigd met onze boterhammen. Echt genoten. En het zag er bij jullie ook zo mooi en schoon uit. We komen vast weer eens langs.
Echte melk delicatessen!! Echte melk zoals melk moet zijn. Maar ook de yoghurt en kwark laten zich prima smaken. En de plek is dik in orde schoon en netjes... een voorbeeld voor de melkveehouderij, zo moet het zijn.
Lekker koude melk na een lange fietstocht. Schoon netjes en gezellig gemaakt. Melk was heerlijk dus ook maar een 2e fles getapt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid