facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melik Shoes

Melik Shoes

Info

Melik Shoes is een succesvol exclusiviteitslabel in de vooraanstaande modespeciaalzaken én schoenenzaken in Nederland, België en Duitsland.

Geschiedenis

Melik Shoes is een succesvol exclusiviteitslabel in de vooraanstaande modespeciaalzaken én schoenenzaken in de Benelux. Een kwalitatief en modieus label met een prikkelende stijl dat volledig is afgestemd op de wensen van de in mode geïnteresseerde man en vrouw.

Melik Shoes is meer dan er heerlijk op weg lopen. Door ons het best omschreven als Moving People. U wilt zich goed voelen in wat u draagt dus zoekt u bijzondere schoenen met een heerlijke pasvorm die helemaal matchen bij ú en uw outfit. Melik Shoes is hét item uit uw garderobe waarmee u uw persoonlijkheid versterkt en uw identiteit onderstreept.

Adres: Buizerdlaan 6, 3435 SB Nieuwegein
Telefoonnummer: 31138892082
Stad: Nieuwegein
Route: Buizerdlaan 6
Postcode: 3435 SB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Global Phone Global Phone 843 meter Telecombedrijf
Bitcoinminershop Bitcoinminershop 2 km Hier mijn eerste Bitcoin Miner gekocht. Zeer vriendelijk geholpen door een van de med...
Hair by Sharmaina Hair by Sharmaina 4 km Altijd vriendelijk en geeft goeie tips en uitleg
Recensies
Vertaald door Google Melik Shoes, de oprichter van het bedrijf en de naamgever van de schoenenindustrie, Melik Alphan, en zijn toegewijde team beschouwden schoenen niet alleen als mode, maar dachten ook na over de gezondheid, het comfort en het comfort van de voeten erin. de kleuren en patronen die ze gebruiken in klassieke herenschoenmodellen bieden een nieuw perspectief op de klassiekers, het zijn cadeaus voor speciale gelegenheden.heel ideaal om te kopen . Als iemand die persoonlijk Sneakers-modellen draagt, vind ik ze zowel stijlvol als zeer proportioneel en comfortabel van vorm. Daarnaast heeft Melik Shoes verkoop in vele landen, u kunt natuurlijk veilig online bestellen. Melik Alphan, de oprichter van het bedrijf Melik Shoes en een veteraan in de schoenenindustrie, en zijn toegewijde team beschouwen schoenen niet alleen als mode, maar houden ook rekening met de gezondheid, het comfort en het comfort van de voeten binnenin. heel ideaal om te kopen . Als persoon die de sneakers draagt, vind ik het erg proportioneel en comfortabel qua stijl en patroon. Daarnaast heeft Melik Shoes verkoop in vele landen, u kunt natuurlijk veilig online bestellen. Origineel Melik Shoes şirketinin kurucusu ve ayakkabı sektörünün duayen ismi Melik Alphan ve özveriyle çalışan ekibi ayakkabıya sadece moda olarak bakmayıp içindeki ayakların sağlığını, konforunu, rahatlığını da düşünmüşler.Özellikle de klasik erkek ayakkabı modellerinde kullandıkları renkler ve desenler klasiklere yeni bir bakış açısı sunuyor, özel günlerde hediye almak için çok ideal . Sneakers modellerini de bizzat giyen biri olarak hem şık hem de kalıp olarak oldukça orantılı ve rahat buluyorum. Ayrıca Melik Shoes'un bir çok ülkede satışı var tabi online olarak da güvenle sipariş verebiliyorsunuz. Melik Alphan, the founder of Melik Shoes company and a veteran of the shoe industry, and his devoted team not only look at shoes as fashion, but also consider the health, comfort and comfort of the feet inside. very ideal to buy . As a person who wears the sneakers, I find it very proportional and comfortable in terms of style and pattern. In addition, Melik Shoes has sales in many countries, of course, you can safely order online.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid