facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MELANIE MULDER FOTOGRAFIE

MELANIE MULDER FOTOGRAFIE

Info

◢Fotoshoots met een ongedwongen sfeer, perfect licht, fantastische mensen en een mooie locatie maken mij super enthousiast!◤



"Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar een professionele trouwfotograaf? Met liefde leg ik jullie bruiloft vast! Melanie Mulder Fotografie is gevestigd in Overijssel maar beschikbaar en heel Nederland en daarbuiten. Trouwen in het buitenland? Graag reis ik met jullie mee!"

"Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar een professionele trouwfotograaf? Met liefde leg ik jullie bruiloft vast! Melanie Mulder Fotografie is gevestigd in Overijssel maar beschikbaar en heel Nederland en daarbuiten. Trouwen in het buitenland? Graag reis ik met jullie mee!"
Adres: Wijhe
Telefoonnummer: 0655328921
moc.liamtoh@eifargotofredlumeinalem
Stad: Wijhe


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotograaf Ilse Fotograaf Ilse 221 meter Fotograferen is een vak! Ja en dan is het ineens zover dat er nieuwe zakelijke portr...
Recensies
Als je gaat trouwen of iets anders waarvoor je op zoekt bent naar een fotograaf zit er maar 1 ding op; boek Melanie als je fotograaf!! Ze heeft een geweldig oog voor mooie plekjes en de perfecte no nonsense stijl waardoor je de meest fantastische foto's krijgt. Ze laat je op je gemak voelen voor de camera en is gewoon een super leuk mens om de hele dag bij je te hebben! Daarnaast ontvang je al super snel dag na onze bruiloft!! de eerste foto's wat voor ons helemaal bijdroeg aan het nagenieten van onze prachtige dag. Dus twijfel niet, boeken!!
Net de foto's van onze winter minishoot gekregen, Mel, wat heb je dat weer geweldig gedaan, je bent een top fotograaf!! De foto's zijn fantastisch, ik wordt hier super blij van, warm van binnen!! De kleuren, omgeving alles klopt, gewoon trots op deze mooie plaatjes!! Ik zou Melanie echt aanraden al fotograaf, we hebben haar nu een aantal keer meegemaakt bij verschillende gelegenheden, en het was altijd top, gezellig en ongedwongen, en de foto's zijn geweldig!!
Wauw, wauw, wauw! Wat een vakwerk heeft Melanie geleverd! Ik, die helemaal niet zo’n held is voor de camera, voelde me super op mijn gemak voor haar lens! Met wat kleine tips en aanwijzingen zijn er fantastische foto’s geklikt die absoluut niet gemaakt of ‘stijf’ zijn. Mijn zwangerschap is prachtig vastgelegd en liet me inzien hoe bijzonder deze periode is en hoe mooi en trots ik mezelf mag voelen! En dat allemaal door Melanie! Twijfel niet langer en boek bij deze vlotte professional!!
Lieve Melanie, Wij zijn ontzettend blij dat wij jou hebben gekozen als fotograaf voor onze bruiloft! Je hebt onze trouwdag ontzettend mooi weten vast te leggen. Raden wij jou aan? Absoluut! 100%! We hebben jou gekozen omdat jij een hele mooie eigen stijl hebt van fotograferen en nabewerking. Deze moet je zeker vast blijven houden. Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf vonden wij dat de laatste tijd veel trouwfotografen doorslaan in de nabewerking denk bijv. aan een onnatuurlijke warme gloed / vintage filter / hele felle kleuren Bij het bekijken van jouw werk zagen we juist rust en natuurlijke kleuren. Dat sprak ons erg aan! Ook ben jij niet van de standaard ''kiekjes''. Tijdens de fotoshoot zagen wij een gepassioneerde fotograaf die ter plekke zocht naar leuke en interessante beelden in combinatie met het aanwezige licht. Wij hadden als wens om onze hobby's motorrijden en paardrijden in de foto's te verwerken. Zo hadden wij het paard van Annet en de motor van Melvin op de fotolocatie weten te krijgen. Melanie had geen ervaring met trouwfoto's met een paard, maar draaide hier haar hand niet voor om. Sterker nog, ze vond het een hele leuke uitdaging! Ook tijdens de dag zelf heb je ontzettend mooie spontane foto's van ons en onze gasten gemaakt. Het leuke daarvan is: Je ziet of hoort haar eigenlijk niet meer. Tijdens de shoot is Melanie sturend, maar wel vanuit rust en vertrouwen. Gedurende de dag is ze veelal op de achtergrond en beweegt ze zich onopvallend rond op zoek naar de mooiste beelden. Na onze bruiloft kregen we onverwacht snel al een eerste preview! We waren gelijk enorm verrast door de mooie foto's. Na 2 weken ontvingen we alle foto's en we zijn er onwijs blij mee. Ook de foto's met het paard van Annet en de motor van Melvin zijn super goed gelukt. Nogmaals bedankt voor deze mooie waardevolle foto's die voor ons een blijvende herinnering zullen zijn aan onze mooie bruiloft. Liefs, Melvin & Annet
Lieve Melanie, Wat een super mooie foto's heb je gemaakt zeg! Echt plaatjes. En wat zijn het er veel!! Genoeg keus voor ons fotoboek haha! Dat gaat helemaal goed komen. Heel fijn ook dat je aanbood om hierbij te helpen. Preview was al geweldig, maar nu helemaal! Ook zo leuk al die mooie foto's er tussen van onze gasten. Zo leuk! We zijn er ontzettend blij mee dat jij dit voor ons hebt willen doen. Hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Contact was super en ook zo leuk om te horen van anderen dat je niet alleen een goede fotograaf bent, maar ook een gezellige meid en die weet hoe ze een groep van 20 jongens moet aanpakken! ; De foto's zijn ook van top kwaliteit en echt heel mooi nabewerkt. Precies wat we zochten, wij voelen nog steeds ons zelf op de foto's en het zijn ook foto's die voor altijd mooi blijven. Bij de fotoshoots die we hebben gehad, pre-weddingshoot en op de bruiloft, heb jij ons goed geholpen. Jij vond wel de mooie plekjes en stuurde ons super aan! En met een beetje humor erbij, maakte het helemaal af! Nogmaals super bedankt dat je dit voor ons wou doen. Liefs, Wiljen en Lisa En ohja, woorden van wiljen: Als we er aan terug denken was je eigenlijk een ninja. Je was overal maar zagen je niet .
Voor de camera staan is voor mij als fotograaf best ongemakkelijk. Melanie wist mij binnen no time op mijn gemak te stellen. We hebben een ontzettend leuke ochtend gehad en de foto's zijn erg mooi geworden. Een aanrader!
Voor mijn webshop heb ik al een aantal shoots met Melanie gehad. Ik ben iedere keer onder de indruk van haar werk. Ze snapt precies wat ik bedoel en krijgt zelfs de kleinste details scherp op de foto. Melanie heeft oog voor de omgeving en sfeer en dat zie je terug in haar foto's. Ze denkt echt aan alles en is enorm spontaan, waardoor je je meteen bij haar op je gemak voelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid