facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melanchthon De Blesewic

Melanchthon De Blesewic

Info

Op De Blesewic zit mavo en havo in één gebouw. En dat is uniek! Jij kiest, leert, doet en ervaart. Wij coachen je intensief en je wordt wereldwijs!

Geschiedenis

Op De Blesewic leer je in een veilige, gemoedelijke omgeving met veel aandacht voor hoe jij je ontwikkelt. Je krijgt de tijd om uit te vinden welke leerstijl het beste bij je past en we kijken samen naar je mogelijkheden en belangstelling.
Het fijne van De Blesewic is dat havo en mavo in één gebouw zitten. En dat is uniek! Naast mavo en havo kun je ook terecht voor een driejarige onderbouw van het vwo.

Naast de ‘gewone’ lessen zijn er op De Blesewic heel veel extra programma’s. Meteen vanaf klas 1 kies je uit het keuzeprogramma Tien+ met science, kunst & cultuur, sport en spel, ICT en media, muziek, koken en theater. Niet ná maar tijdens je schooluren!
Zo maak je kennis met leuke, leerzame activiteiten en leer je verschillende vaardigheden. Voor wie meer wil en kan hebben we Science PLUS, Engels PLUS, Sport PLUS, Kunst PLUS en Business PLUS. En we gaan ook nog vaak de school uit op zoek naar nieuwe ervaringen.

Op De Blesewic mag je groeien op jouw manier!

Adres: Hoekeindseweg 7 a, 2665 KA Bleiswijk
Telefoonnummer: 0105290131
Stad: Bleiswijk
Route: Hoekeindseweg 7 a
Postcode: 2665 KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:35
Dinsdag: 08:00 - 16:35
Woensdag: 08:00 - 16:35
Donderdag: 08:00 - 16:35
Vrijdag: 08:00 - 16:35


op zoek naar gerelateerd: Blesewic contact, Blesewic Facebook, Middelbare school Berkel en Rodenrijs, Overgangsnormen Blesewic, Blesewic niveau, Blesewic inschrijven, Blesewic laptop, School Bleiswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Melanchthon Business School Melanchthon Business School 1 km Sluiten die tent je mag niet eens frituren in de pauze
Recensies
Top school ik zou je het zeker aan raden. ik zit zelf nu in de 1e klas tot nu vind ik het erg leuk dus ik zou je aanbevelen om bij de open dag te komen kijken!
Echt een gare school iedereen vaped hier
Meneer van den Bos geschiedenis docent, hij kan je altijd super goed helpen en begeleiden waar dat nodig is. Ik heb in de afgelopen jaren heb veel van hem geleerd op de Blesewic, en ik ga zeker nog een keer terug komen om hoi te zeggen en bij te kletsen. #topdocent
Fantastische school waarbij de leerling met stip en ster op nummer 1 staat.
Goede school. Het is een school met +- 650 leerlingen. De leraren geven goed les
Was en leuke school voor 3 jaar vwo, maar het vwo niveau was wel een beetje karig.
Perfecte school voor beginnende ketting rookers.
Vertaald door Google je maakt goede rapnummers! Origineel you make good rap songs!
Vertaald door Google Leuk Origineel Nice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid