facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mekan Uitgeest

Mekan Uitgeest

Info

Turkse specialiteiten. Döner en grill. Afhalen en bezorgen.

Adres: Middelweg 176, 1911EL Uitgeest
Telefoonnummer: 0251312022
Stad: Uitgeest
Route: Middelweg 176
Postcode: 1911EL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 02:30
Zaterdag: 11:00 - 02:30
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Mekan Castricum, Mekan Heiloo, Mekan nl, Thuisbezorgd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJS Fantasy Uitgeest IJS Fantasy Uitgeest 427 meter Wij werden vlot én vriendelijk geholpen. Keuze uit een ruim assortiment en de bollen ...
Lekker aan de haven Lekker aan de haven 1 km Heerlijk gegeten top saté en zalm heerlijke friet in de schil. En dessert caremel met...
Recensies
Nu helaas de zoveelste keer dat de bestelling niet klopt, we er achter aan moeten bellen omdat er iets mist en de friet wederom slap en waterig is van het vocht. Voor ons reden om nu na heel veel bestellingen niet meer te bestellen. Erg jammer want het kan zo lekker zijn.
Eten was lekker Ze zijn zeer vriendelijk We komen zeker terug Beste wensen nog
De porties qua hoeveel vielen erg tegen. Kapsalon van 5 euro was erg klein bakje. En Super Döner broodje van 7 euro 50 had erg weinig vlees en groot broodje. Was erg snel koud.
Ik heb op thuisbezorgd besteld en ik ben echt helemaal tevreden. Het was super snel bezorgd ook al woon ik ver weg en was het al best laat. Alles was nog warm en netjes en heel erg lekker. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, 4 euro voor een kapsalon waarvan je goed vol zit. Top, echt een aanrader!
Ik bestelde om half vier en gaf aan dat ik om zes uur de bestelling wilde. Om tien over zes was de bestelling nog steeds niet onderweg. Het was druk zeiden ze. Ik heb ze nog gezegd dat ik contant ging betalen en met hoeveel geld ik ging betalen. Uiteindelijk kwam de bezorger 25 minuten te laat, en had niet genoeg wisselgeld. Wat wel netjes was is dat ze een portie baklava erbij hadden gedaan voor het ongemak. Het eten op zich is niks bijzonders maar voldoende. De bezorging is echt niet al te best, dus als je op tijd iets wilt hebben zou ik ergens anders bestellen.
Super lekker eten ...wat je ook besteld
Heerlijk eten met een betrouwbare service. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Altijd snel bezorgd en ook nog eens gezond. Persoonlijke aanraders zijn de lamspies wrap en de familie schotel. Wij blijven hier zeker komen!
bloed op de vlees vlees was ook droog en kaas niet goed gemaakt + koud eten. Sluit je bedrijf maar
Het vlees in de pizza en broodje was erg lekker. Er zat alleen wat weinig saus in. Ook geen extra saus meegegeven.
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid