facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meisjes van Punte

Info

Woensdag 2 mei is het zover. De feestelijke opening vanaf 14.0 uur van de Meisjes van Punte door Kim Feenstra!



"Meisjes van Punte is een trendjuwelier en heeft een brede collectie van diverse merken. Ons team luistert naar uw wensen en geeft u graag persoonlijk advies, zodat u met het ideale sieraad de deur uit gaat. Verwacht hippe sieraden, trendy zonnebrillen en accessoires van merken als ZinZi, Tommy Hilfiger, Valentino, Cluse, OOZOO, Kalli Kalli, La Coste, Silk, Josh en ons eigen sieradenmerk JeBow."
Adres: Hoofdstraat 1-002, 7011 AA Gaanderen
Telefoonnummer: 0315200073
ln.etnupnavsejsiem@ofni
Stad: Gaanderen
Route: Hoofdstraat 1-002
Postcode: 7011 AA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: opening meisjes van punte, punte juwelier
Recensies
Ik heb hier al best vaak mijn sieraden gehaald, gelukkig zijn deze nooit stuk gegaan. Tot dat ik een armband voor mijn vriend zijn verjaardag had gehaald. Het merk is van josh v, dus ik verwachten wel dat die goed zou zijn. Alles was minder waar, na een maand is de magneet in het armbandje los gelaten. Ik ben toen meerdere keren terug geweest om deze te laten maken. Elke keer op nieuw liet die los. Uiteindelijk ook het touw die zat vastgelijmd aan het ijzer liet los. Hij had hem alleen maar om naar speciale gelegenheden. Vind dit niet kunnen voor z’n armband en al helemaal als je hem amper draagt. Ik ben hiermee terug gegaan. Ze vertelde dat ze niks meer voor mij konden betekenen, maar wel me tegemoet konden komen met korting voor een nieuwe armband. Ik vroeg “stel als die ook na een maand kapot is kan ik dan terug komen en mijn geld terug krijgen” “Nee” dat deden ze niet. Slecht heel slecht, had dit niet verwacht. Weg gegooid geld en geen plezier aan gehad. Zijn altijd vriendelijk en kocht daar veel, dan verwacht je ook goede service als iets kapot is. Kom hier niet meer terug!
Gebeld en gevraagd of ze oorbellen bij 4 jarigen schieten. Ik kon meteen dezelfde middag langskomen met mijn dochter, zonder afspraak. Hele lieve dames die, met geduld, de oorbellen hebben geschoten. Dit, ondanks dat er andere klanten aan het wachten waren. Totaal niet opgejaagd gevoeld. Vanaf nu ga ik hierheen. Voorheen geprobeerd bij de Lucardi om uberhaupt een afspraak te krijgen, wat een slechte service en arrogant, niet gecertificeerd, personeel daar. De Meisjes van Punte was echt het tegenovergestelde hiervan.
Vandaag een mooie set armbanden en een ketting gekocht. Super lief behandeld en ook eerlijk een mening wat wel of niet mooi stond. Ik kom er vast en zeker vaker.
Mooie winkel met uitgebreid assortiment, vriendelijk en.behulpzaam personeel. Een.aanrader.
Leuke winkel. Vriendelijke meiden en erg geduldig en behulpzaam. Top .
Leuke winkel met kundig personeel. Goede service!
Goede service en producten en aardige mensen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Meisjes van Punte met het openbaar vervoer


Gaanderen, Winkelcentrum 60 meter
40
Gaanderen, Winkelcentrum 110 meter
40
Gaanderen 250 meter
Stoptrein
Gaanderen, Slakweg 360 meter
40
Gaanderen, Slakweg 380 meter
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid