facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meints Auto's

Meints Auto's

Info

Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 23 jaar ervaring. Gespecialiseerd in luxe gebruikte bedrijfswagens, meestal afkomstig van de eerste eigenaar.

Geschiedenis

Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 22 jaar ervaring. Een bedrijf gespecialiseerd in jonge gebruikte bedrijfswagens, meestal afkomstig van de eerste eigenaar.

Een bedrijf dat weet wat zijn klanten willen!

In onze ruime showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare jonge occasions aan van alle merken. Gespecialiseerd in in- & verkoop van auto's en bedrijfswagens, welke afkomstig zijn van de 1e eigenaar, met onderhoud historie.

Ook voor uw autofinancieringen en voor financial lease kunt u bij ons terecht, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inruil van uw huidige auto is natuurlijk mogelijk, wij kunnen via de telefoon of per e-mail uw huidige auto indicatief taxeren.
Om een klantgericht prijsvoorstel te kunnen doen nodigen wij u graag uit ons bedrijf te komen bezoeken.

Wij zijn u graag van dienst en hopen u snel te mogen begroeten als klant binnen ons bedrijf



"Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 28 jaar ervaring. Gespecialiseerd in in- & verkoop van luxe Bedrijfswagens & allroad SUV’s , welke meestal afkomstig zijn van de 1e eigenaar.In onze 1200m2 showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare jonge occasions aan van alle merken.Ook voor financial lease kunt u bij ons terecht, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.Inruil van uw huidige auto is natuurlijk mogelijk. Om een klantgericht prijsvoorstel te kunnen doen nodigen wij u graag uit ons bedrijf te komen bezoeken.Wij zijn u graag van dienst en hopen u snel te mogen begroeten als klant binnen ons bedrijf.Hartelijke GroetPeter MeintsMeints Auto's BV"
Adres: Leemdijk 1c, 9422cl Smilde
Telefoonnummer: 05924132600653722228
Stad: Smilde
Route: Leemdijk 1c
Postcode: 9422cl



op zoek naar gerelateerd: Auto te koop Smilde, Auto's Nijkerk, T Bouw Auto's, Exclusive auto's, Auto Koppejan, Gepimpte auto kopen, Vw Caddy specialist, Bedrijfswagen specialist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedford Garage Bedford Garage 336 meter Heeft eigenlijk alles te koop aan onderdelen
Autobedrijf Prummel Autobedrijf Prummel 2 km Ongedwongen, prettig in de omgang en eerlijk. Goede service. Zo zijn er niet veel mee...
Recensies
Ik heb in 2021 een gebruikte VW Amarok bij Peter gekocht, met als doel deze auto in 2023 te gaan gebruiken voor een wereldreis. Ik ben erg tevreden over de auto en hoe wij zijn ontvangen bij Meints auto's. Ik kan deze zaak iedereen aanraden.
Bij Peter in Februari een Volkswagen Transporter gekocht voor een goede prijs en met goede service. Nadien bleek de startaccu niet helemaal goed te zijn, maar een telefoontje naar Peter en het probleem werd direct verholpen. Onverhoopt bleken er toch wat meer complicaties te zijn met de auto, die zowel Peter als wij niet voorzien konden hebben. Ondanks dat heeft Peter ons geholpen met het probleem en een eerlijke financiele compensatie geboden. Top geregeld dus allemaal, zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Onze volgende bedrijfsauto gaan we zeker weer bij Peter aanschaffen!
Zeer fijn zaken doen. Komt afspraken na! Absoluut aan te bevelen
mensen, koop hier geen auto!! heb hier ooit een auto gekocht, veel trammelant,geen service, geen garantie, kortom; een gewaarschuwd mens telt voor 2 in dit geval voor veel meer!!.
Bij Peter Meints heb ik inmiddels al drie auto's gekocht. Vorig jaar mijn Dodge Durango, een pracht auto. Peter geeft goede service. Mocht er wat zijn, dan zoekt hij altijd met je mee naar een oplossing. Met alle drie de auto's die ik bij hem heb gekocht, was nog nooit wat mis. Een goede auto, voor een eerlijke prijs.
Bij Meints Auto's naar volle tevredenheid een mooie auto gekocht. Duidelijke informatie, fantastische service. Peter Meints komt z'n afspraken na.
Mooie auto gekocht bij dit bedrijf. Eigenaar Peter doet de verkoop en prettige onderhandeling. Komt betrouwbaar over.
Geweldige grote keus en een oprecht eerlijke verkoper. De koffie was goed en de auto die ik er heb gekocht daarmee ben ik nog steeds super tevreden! De volgende bedrijfs wagen ga ik zeker weer bij jou kopen!
Zeer mooie bus gekocht bij Meints in Smilde voor een nette prijs. Wat opviel is dat er een zeer ruime voorraad nette bussen en bedrijfswagens staat. Aanrader!
Recht door zee, geen bla bla. Prettig om zaken mee te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid