facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meinsma Fietsen

Meinsma Fietsen

Info

Sinds 1904 kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, reparaties en fietsverhuur. Dealer van Batavus, Gazelle, Gaz.Ultimate, Loekie, Merida en Sparta

Geschiedenis

Nieuw, elektrisch of gebruikt, bij ons komt u er wel uit!

Hartelijk welkom op de Facebookpagina van Meinsma Fietsen. Meinsma Fietsen in Wijnjewoude werd in 1904 door Hans Meinsma opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot gerenommeerd fietsspecialist. Inmiddels runt de derde generatie Meinsma de zaak die regionaal bekendheid heeft verworven.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, onderhoud en reparaties. De werkplaats is ook volledig ingericht op electrische fietsen, de zgn.e-bikes.

Wij zijn dealer van de A-merken Batavus, Gazelle, Gazelle Ultimate, Sparta, Loekie en Merida.

Veel plezier op deze pagina. Regelmatig zetten wij acties, aanbiedingen en activiteiten online, hou deze pagina dan ook gerust in de gaten om uit te vinden of wij iets voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook onze website www.meinsma-fietsen.nl bezoeken en u bent van harte welkom in Wijnjewoude om onze nieuwe en gebruikte fietsen te bekijken!

Label

Meinsma Fietsen, Duerswald 8, 9241 GX Wijnjewoude, tel. 0516-541268, internet: www.meinsma-fietsen.nl, m@il: [email protected], kvk 51035197

Producten

Kinderfietsen
Damesfietsen
Herenfietsen
Electrische fietsen
Speedbikes
Mountainbikes
Fitnessbikes
Racefietsen
Fietsverhuur
Fietsreparaties
Batavus
Gazelle
Gazelle Ultimate
Loekie
Merida
Sparta

Adres: Duerswald 8, 9241 GX Wijnjewoude
Telefoonnummer: 0516-541268
ln.nesteif-amsniem@ofni
Stad: Wijnjewoude
Route: Duerswald 8
Postcode: 9241 GX



op zoek naar gerelateerd: meinsma fietsen openingstijden, fietsen beetsterzwaag, de drait fietsen, terpstra fietsen, fietsenwinkel drachten, tweedehands fietsen meinsma, fietsen haulerwijk, batavus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 34 meter Voor de kids is er altijd wel een jong gebruikte en goed opgeknapte fiets te vinden.
Recensies
Een nieuwe fiets besteld bij deze fietsenzaak. In eerste instantie een prima ervaring, genoeg keuze en een mooie fiets uitgekozen. Daarna met vertraging ruim 5 maand moeten wachten op mijn fiets. Geen updates terwijl ik dit wel meerdere keren heb gevraagd, zelf iedere keer moeten bellen. In ruil daarvoor een kinderzitje met korting gekregen. Echter kreeg ik een goedkopere versie ipv het afgesproken fietszitje. Dus weer terug. Uiteindelijk was mijn fiets er, maar niet met de afgesproken assesoires. Ontzettend balen, want na zolang wachten was ik er wel een beetje klaar mee. Ik zou hier dus nooit weer een fiets bestellen die niet op voorraad is in de winkel.
Gisteren 20-8-2022 bij deze fietszaak langs gereden, daar mijn e-bike tijdens mijn fietstocht plotseling een scheurend geluid maakte afkomstig uit de buurt van de middenmotor, mij afvragend of het verstandig was verder te fietsen. De vraag stellen was blijkbaar al te veel voor eigenaar?, gaf met zijn lichaamshouding duidelijk aan daar helemaal geen zin aan te hebben, werd op onoorbare wijze bijna letterlijk afgepoeierd. Ondertussen weglopend en mompelend "zal de ketting wel wezen", op weg naar een volgende klant, mij in verbijstering achterlatend. Vervolgens verder gereden naar een 100 m verder gelegen bankje en via google de volgende dichtbij zijnde fietszaak opgezocht. Moest daartoe weer "Meinsma fietsen" passeren. Toen ik de zaak passeerde hoorde de man die mij te woord had gestaan hij stond nog te praten met de volgende klant blijkbaar het scheurend geluid van mijn e-bike en keek achterom ik was inmiddels de man gepasseerd met een zeer misnoegende blik en een opmerking plaatsend naar de klant blij dat ik dat niet heb kunnen horen. 10 minuten later bij de volgende fietsmaker aangekomen, werd vriendelijk ontvangen en de diagnoselagers in trappers waren stuk was binnen 30 seconden gesteld en 10 minuten later gerepareerd. Wat een verademing na het als zeer negatief ervaren gebeurtenis bij "Meinsma Fietsen". Deze ene ster hebt u op eigen kracht verdiend.
Fiets van onze 4 jarige zoontje gekocht. Prima service en snelle reactie via de mail. Wij hebben de fiets nu een aantal maanden en nog geen problemen mee gehad. De winkel is qua locatie wat afgelegen. Onze zoon mocht een aantal fietsen uitproberen en werd daarbij ook met rust gelaten. Wel nodig want met vreemde volwassenen in de buurt is hij verlegen. Dat hebben wij heel erg gewaardeerd. En uiteindelijk een totaal andere en meer passende fiets meegenomen dan waarvoor wij kwamen.
Omdat we een probleem hadden met één van onze electrische vouwfietsen, ad-hoc bij hun langs geweest. We werden vriendelijk te woord gestaan en na een korte analyse kregen we een leenfiets mee. We zijn 2 x gebeld, de eerste keer wat de kosten zouden gaan worden en de tweede keer dat de fiets gerepareerd was. We konden de fiets nog dezelfde dag ophalen. Top service en schappelijke prijzen!
Tijdens onze vakantie moest de achterband van de e-bike wegens een grote scheur direct vervangen worden. Gelukkig bleek Meinsma Fietsen een uitkomst. We kregen een leenfiets mee en de e-bike werd nog diezelfde dag binnen een paar uur voorzien van een nieuwe achterband zodat wij onze fietstochten probleemloos konden voorzetten. Topklasse van Meinsma Fietsen voor de snelle service !!
Fantastische fietswinkel heel bereidwillig en service. Kwam onverwachts met defecte Gazelle aan werd gelijk naar gekeken kreeg leen e-bike mee volgende dag klaar tegen zeer redelijke en lage kosten kortom zeer aan tebe el en
Een kleine maand geleden nieuwe fiets opgehaald. Bevalt prima. Meinsma is een fijne fietsenzaak. Ze weten goed je te helpen en zijn staan altijd voor je klaar.
Ut zal een prima zaak zijn, maar een klant de helft laten betalen voor een kapotte lader terwijl er 3 maanden garantie is gegeven kan ik niet begrijpen. Das een probleem tussen de verkoper en de leverancier, en niet tussen de klant en de verkoper. Kortom ik kom er niet weer
Probleem met de ebike. Hij moest even blijven. Zonder te vragen werd ons een reserve ebike meegegeven. Heel snel kregen we een sms dat onze eigen bike weer klaarstond. TOP service!!
Onze e-bike ging kapot tijdens onze vakantie. We werden super goed geholpen en een fijne huur e-bike als leen fiets gekregen. Dag erop een sms, met daarin dat onze fiets weer klaar was. Super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid