facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meinema Projectinrichting

Info

Wij zijn een kantoorinrichter - projectinrichter met een enorme collectie en ervaring. Meinema projectinrichting BV is gevestigd in de regio Amsterdam en is gespecialiseerd in het creëren van creatieve projectinrichtingen voor bedrijven.

Geschiedenis

Meinema design en projectmeubelen | Showroom Amsterdam

https://www.meinema.nl

Welkom in onze Meet and Greet showroom!
Zakelijk en particulier

Meinema Projectinrichting B.V. 020-3118396.

Adres: Skoon 8, 1511 HV Oostzaan
Telefoonnummer: +31203118396
Stad: Oostzaan
Route: Skoon 8
Postcode: 1511 HV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bureaustoel Oostzaan, De Projectinrichter, Meinema Artifort, Meinema Gerechtsdeurwaarders, Kantoormeubelen showroom, Kantoormeubelen Amsterdam
Recensies
Super tevreden met de snelle en goede service. Gebracht en geïnstalleerd door vakkundige medewerker. Volledige kantoor meubilair van Voortman bureaus tafels, zitjes en fijne banken met akoestische bekleding om al werkend te bellen in een hoekje.
Wij hebben ons kantoor volledig gestyled en ingericht opgeleverd gekregen. Het is prachtig geworden en de aftersales services is een dikke 10.
Professionele uitleg over de juiste zithouding, uitgebreid de tijd genomen ook al kwam ik zonder afspraak binnen
Aan het afstuderen bij Meinema Projectinrichting. Erg fijne werksfeer en goede hulp en begeleiding!
Professionele projectinrichter en verkooppunt voor Klöber zitmeubilair. Kom hier eens de nieuwe fauteuils Klöber WOOOM bekijken!
Snelle en heldere reactie ontvangen met eerlijke informatie
Een mooie projectinrichter in Amsterdam-Noord. Een zeer brede collectie en kennis van zaken, ook voor een akoestische oplossing.
Ik ben zeer goed geholpen met advies voor een nieuwe bureaustoel. Ik kon zelfs direct een stoel meenemen om deze te testen voor een paar dagen. Absoluut een aanrader.
Fijne samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid