facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meijer total graphics

Meijer total graphics

Info

Drukkerij en Signbedrijf in de breedste zin van het woord. Alles is te bedrukken!

Geschiedenis

Wij zijn een grafisch communicatiebedrijf die alle facetten van grafische communicatie onder de knie heeft. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. In eigen productie kunnen we alle soorten drukwerk ontwerpen, (digitaal) drukken en afwerken. Personaliseren van drukwerk in eigen huis is ook geen probleem. Tevens produceren we diverse soorten reclamemateriaal.



"Allround reclamebureau.Mijn ervaring op het gebied van grafische communicatie is groot, heb met alle facetten van dit vak ervaring, van visitekaartjes t/m posters, rotatiedrukwerk, zeefdruk en sign.Specialties: Begeleiden en produceren van communicatieprojecten, met name print en sign projecten, Traffic van reclame t/m eindproduct."
Adres:
Telefoonnummer: 0413850513
Stad: Volkel


Recensies
Als ik ideeën heb weet Frank ze uit te voeren naar mijn volle tevredenheid. Hij luistert naar me en geeft raad, andere opties, daar waar hij denkt nog dingen te kunnen verbeteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid