facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meijer Textieldruk en Reclame

Meijer Textieldruk en Reclame

Info

Textieldrukkerij in Haarlem. Tevens leverancier van diverse merken textiel. Sportkleding, werkkleding, promotioneel textiel.



"Bedrukking van werk, sport en vrije tijds kleding. Spandoeken, vlaggen."
Adres: Hulswitweg 47 unit 22, 2031BG Haarlem
Telefoonnummer: 0629449062
Stad: Haarlem
Route: Hulswitweg 47 unit 22
Postcode: 2031BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BASIS Bedrijfskleding BASIS Bedrijfskleding 495 meter Goede winkel, vriendelijke man. Ook geschikt voor als je niet via je werkgever spulle...
Eyecatcher Textieldrukkerij Eyecatcher Textieldrukkerij 832 meter Zijn open volgens hun website tot 17.00 uur op vrijdag. Maar dan sta je daar om half...
Recensies
Afgelopen softbalseizoen heb ik een paar keer zaken mogen doen met Serge. Volgens mij heeft hij vooral voor ons Benefiettoernooi meer gesponsord dan dat wij hebben betaald. Zelf zegt hij dat wij op het juiste moment voor zijn deur stonden omdat hij twee keer per jaar iets voor een goed doel wil doen, maar ik denk dat we vooral de goede deur te pakken hadden. Serge denkt met je mee, is commercieel sterk, heeft een hart van goud en levert ook nog eens vakwerk.
Geweldig bedrijf, heel servicegericht en tóch no-nonsense. Denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat het eindresultaat daadwerkelijk is wat je ervan verwacht. After-sales ook heel toegankelijk, zelfs als je loslatende bedrukking van een concurrent hebt kun je bij Meijer terecht om weer vast te zetten. Lang verhaal kort: topervaring!
Buitengewoon vakkundig bedrijf die al jaren voor mijn bedrijf en privé diversen kledingstukken bedrukt heeft. Kleding is van perfecte kwaliteit! Caps idem van top kwaliteit. Meijer textieldruk adviseert u wat voor u het beste is en laat u vrij in uw keuze. Toch een mindere kwaliteit van kledingstuk, is mogelijk.
Topper. Kan meestal snel leveren. Goeie prijs. Kan alle soorten kwaliteit textiel leveren. Ken Serge al ruim 15 jaar. En doe even zo lang zaken met hem. En dat is niet voor niets!
Dit is een topper in het drukken van kleding. Maar ook nog veel meer. Kwaliteit is gewoon top. Heb shirts van 10 jaar oud die nog steeds in nieuw staat zijn. Ga vooral zo door.
Super mooie bedrukking van onze werk kleding . En de kwaliteit is perfect Bedankt voor de goeie en snelle service
Kwaliteitsproducten met een vriendelijk en persoonlijk advies. Goede prijs kwaliteit verhouding ook!
Super service! Snelle reactie of vragen en perfecte afhandeling van mijn orders.
Prima bedrijf dat goed luistert naar je wensen.
Altijd fijn om zaken te doen met Meijer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid