facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meijer's 2.0

Meijer's 2.0

Info

Restaurant Meijer's uit Andijk gaat een nieuw restaurant openen in het centrum van Medemblik.

Adres: Oosterhaven 3, 1671AA Medemblik
Telefoonnummer: 0228591667
ln.srejiem-tnaruatser@ofni
Stad: Medemblik
Route: Oosterhaven 3
Postcode: 1671AA


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Enjoy Eten&Drinken Enjoy Eten&Drinken 232 meter De Facebookpagina van Enjoy Eten&Drinken, hier zult u op de hoogte blijven van alle a...
De Driemaster De Driemaster 353 meter Heerlijk gegeten! In Medemblik is dit het restaurant met de meeste vegetarische optie...
Recensies
Heerlijk gegeten met veel verrassende smaken, We hadden het 5 gangen verrassing diner. Vriendelijke bediening en rustige en gezellige sfeer. We komen hier zeker nog een x terugEten: 5/5
Heerlijke gerechten met smaak en zorg klaargemaakt. Heerlijke bijpassende wijnen en goede bediening.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Prachtig restaurant met een fijne sfeer. Vriendelijk personeel die weet waar ze het over hebben. We hadden het 6 gangen verrassingsmenu van de chef met een wijnarrangement. Je krijgt bij elk gerecht een mooie bijpassende wijn. Heerlijk om al die smaken te proeven. We gaan hier zeker vaker terugkomen.
Bijzonder vriendelijke, gastvrije en professionele bediening, goede keuken met een absoluut verrassend menu, goede ambiance en zeker een beleving. Prima prijs-/kwaliteitverhouding, je krijgt waar voor je geld. Mijn echtgenote en ik hebben de smaak- en sfeerbeleving echt als een avondje uit ervaren.
Prijs kwaliteit top. Zeer gemoedelijke sfeer. Open keuken zorgt voor een zeer interessant middelpunt van de zaal. Goed gekozen en zeer lekkere aangepaste wijnen. Zeker een aanrader.
Hier prima gegeten, wijnarrangement werd helaas niet aangeboden. karaf met kraanwater werd al weg gehaald voordat hij leeg was en er werd ongevraagd een nieuwe voor in de plaats gezet. Hier geen gebruik maar hij stond wel op de bon. helaas werd het pin apparaat al onder m’n neus geduwd voor ik de bon had ontvangen dus had het niet kunnen controleren. Ondanks het lekkere eten toch een rare nasmaak aan over gehouden. Ik gun iedereen z’n omzet maar ik vind dit niet de manier.
Gisteren Valentijnsdiner. Voorgaande jaren was de tafel bezaaid met rozenblaadjes, nu helaas niet. Roze cocktail vooraf. Hierna 5 gerechten, allen prachtig gepresenteerd. Iets minder was de rauwe tartaar, de aubergine puree en het gepocheerde ei. Erg lekker was de eendenborst. Het zoete toetje was in de vorm van een hart, net zoals eerdere jaren. Voor het kaasplankje moet extra betaald worden €3,75 hetgeen niet vermeld wordt toch ook een dessert?. Erg rumoerig alle tafels bezet. Personeel vriendelijk, doch snel weg willen naar volgende tafel.
Heerlijk geluncht met drie gangen. Zeker een aanrader. Het voorgerecht met gamba, lekker fris met kleine tomaatjes en buffel mozzarella. Het hoofdgerecht met parelhoen gevuld met eendenlever. Echt erg lekker. Het dessert van cappuccino met een kleine proeverij was ook erg smaakvol. Alle gerechten waren echt heel smakelijk. De witte huiswijn heel fris en goed van smaak. De bediening erg vriendelijk. Het restaurant is mooi ingericht, met comfortabele stoelen.
Altijd heerlijk eten en een mooie sfeer!. De gerechten worden met passie bereid. Mooie smaak belevingen! Ga zo door!...
Bij Meijer's 2.0 is het altijd goed vertoeven. Elke keer als ik hier kom is de service geweldig, het eten heerlijk en de wijnen verukkelijk. Het chef's menu verandert van tijd tot tijd, maar is altijd even lekker en de moeite waard. Als je even geen zin hebt in een 4- tot 6-gangen menu, dan kan je altijd gewoon van de kaart een voorgerecht en hoofdgerecht kiezen. Mijn aanrader zou zijn de '3 bereidingen van kreeft', wat één van mijn favoriete gerechten is in restaurant-wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid