facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meidenvoetbal Wijhe'92

Meidenvoetbal Wijhe'92

Info

Wijhe’92 is een middelgrote club waar ook door meisjes en vrouwen gevoetbald wordt. De club heeft 2 damesteams, 2 juniorenteams en 1 pupillenteam.



"Wijhe’92 is een sprankelende vereniging waar gevoetbald en gehandbald wordt. Na de fusie in 1992 tussen voetbalverenigingen vv Wijhe en IJsselboys en later met handbalvereniging IJsselstars, heeft de vereniging zich sterk ontwikkeld. De vereniging heeft ca. 1100 leden."
Adres: Zandhuisweg 8, 8131 SP Wijhe
Stad: Wijhe
Route: Zandhuisweg 8
Postcode: 8131 SP



op zoek naar gerelateerd: programma wijhe '92, Wijhe '92 kleedkamerindeling, Wijhe '92 VR1, Tussenstand Wijhe '92, Wijhe 92 1 Facebook, Wijhe '92 JO14-1, Wijhe '92 afmelden, Wijhe 92 jo13 1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalvereniging Wijhe '92 Voetbalvereniging Wijhe '92 73 meter Super gezellige vereniging met een prachtige locatie en velden.
Recensies
Super gezellige vereniging met een prachtige locatie en velden.
Vorige week moeten voetballen tegen het g team. Hartstikke leuk en er zitten ook leuke/aardige spelers bij. Maar 1 was er continu aan het schoppen en duwen en de scheidsrechter ook nog eens leider/trainer van het team deed er niks aan. Ja zei hij heb hem gewaarschuwd in de rust. Maar gewoon door gaan zonder consequenties. Ja je hebt thuisfluiters maar dit slaat alles ook omdat het ergens om ging.
Wij waren in Wijhe met ons 2e elftal Sparta 2 voor de nacompetie tegen GoAhead Kampen. Wij mochten van Wijhe '92 hun veld gebruiken, dank hiervoor. Ook ging in de rust de kantine even voor ons open en na winst konden we nog 2 traytjes bier aan onze jongens aanbieden! Dank aan Wijhe '92! Alles puik voor elkaar!!!!
Mijn kleindochter speelde voor het eerst mee met Wijhe
Uitwedstrijd voetbal kantine dicht geen mogelijkheid om te schuilen v het gure weer en geen andere mogelijkheid om koffie/thee te krijgen. Drassig knollen veld om op te voetballen en als toeschouwer te staan
Waardeloze club, je mag niet eens ff een Grolschje drinken in de kleedkamer PS goeie gehaktballen
Prima doorsnee voetbalvereniging
Mooie prachtig gelegen voetbalclub. Ze hebben 1 kunstgrasveld en daarnaast enkele velden met gewoon gras. Gezellige bediening in de kantine. Redelijke hoeveelheid parkeerplaatsen.
goede club maar alleen maar alleen maar vriendjes politiek daar slechte spelers komen in de hoogste teams omdat hun vader leiding was van het team
Prima club goede kleedkamers en kantine, en genoeg velden. We hoefden niet te delen met een ander team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid