facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meiden Eveleens

Meiden Eveleens

Info

Meiden Eveleens. Lunchroom. Lekker eten en drinken, de hoofdmoot is vis en dan vooral paling omdat onze vader (Dirk Eveleens) palingroker is. We hebben o.a. het authentieke 'broodje Eveleens' met in Burgerveen ambachtelijk gerookte paling & veel meer.

Adres: Quarles van Ufford straat 122-124, 2202NK Noordwijk
Telefoonnummer: 0718880030
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Quarles van Ufford straat 122-124
Postcode: 2202NK


Recensies
Super lekkere broodjes ook van alles mogelijk buiten de kaart om!!
Gewoon goed eten, maar de wijn laat ECHT te wensen over! Wat wij ook vreemd vinden is dat de het glas steeds wordt weggehaald als je een nieuwe wijn besteld.
Wat gezellig bij jullie. En echt heerlijk gegeten verrukkelijk pompoensoep met knapperig warm brood en heerlijke kruidenboter Dit was eigenlijk al genoeg Toen nog een overheerlijk broodje gezond. Het restje 1/3 broodje had ik maar in mijn tas gedaan. Wat ik thuis aan mijn hondjes heb gegeven. Ze stonden net als ik te smullen Dank jullie wel voor de heerlijke maaltijd en goede zorgen.
Dit is echt n aanrader wat n geweldige broodjes paling .en wat n geweldige lieve medewerkers Super Bedankt voor de gast vrijheid tot snel n tevreden klant groetjes Ruud uit Zandvoort
Mijn favoriet stond niet meer op de kaart: Trio van vis, toast met paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen. Kwaliteit was uitstekend, bediening zeer vriendelijk!
Even snel cappuccino gedronken op zaterdagochtend. Twee limonade voor de kinderen. Zij kregen er ook wat lekkers bij. Glaasje water bij de koffie. En dat alles voor maar 3,50. Vriendelijke bediening. Wij komen hier zeker nog wel terug.
Heel gezellig, lekker op terras en heerlijke salade met de beroemde paling gegeten! Boterzacht
Broodjes Paling Top. Kan ook niet anders vader van de uitbaatster heeft paling rokerij Echte papa mama zaak. Warsteiner bierpomp aanwezig. Voor een ontbijt 10 euro. Aangename prijsjes.
Horeca zo als het hoort, vriendelijkheid en gezellig en zeker niet te vergeten goeie koffie. Kleine basic kaart en best aardig. Huisgemaakte taart, soep en zelfgerookte paling. Hier kom je best een keer terug. 7,5
De plek voor paling! en meer Beter kun je de paling niet krijgen in Noordwijk. Gezellig terras en vriendelijke klantgerichte bediening. Ook voor koffie met appeltaart een heerlijk adres! Of gewoon even een lekker glaasje wijn in het zonnetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid