facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mei Wah Woerden

Adres: Tournoysveld 79 C, Woerden
Telefoonnummer: +31348417372
Stad: Woerden
Route: Tournoysveld 79 C



op zoek naar gerelateerd: Mei Wah menu, Mei Wah te koop, Chinees Woerden, Maandmenu Chinees Woerden, mei-wah menu voorthuizen, Mei Wah Eindhoven, Chinees Indisch Restaurant Mei Wah, Chinees Rijnstraat Woerden
Recensies
Erg heerlijke maaltijden en super vriendelijke eigenaresse. Het is altijd een plezier om bij hen te bestellen. Ze heeft deze keer zelfs een nieuwjaarscadeau gegeven, heel veel bedankt!
Erg lekker eten, goede prijs, zeer vriendelijke mensen. Kan soms wel erg druk zijn feestdagen tip om dan telefonisch te bestellen.
Zeer vriendelijke personeel heerlijk gegeten!
Hele fijne mensen die je helpen en ook goede advies geven als je daarom vraagt. En het eten is ook nog lekker, dus een aanrader.
Altijd gezellig^^ en lekker eten.
Altijd aardig, altijd ligt de bestelling op tijd klaar. En het eten is ongelooflijk lekker en niet duur. Voor mij de beste Chinees.
Beste afhaal Chinees van woerden
Heel hartelijk dank voor het verzorgen van een dinee bij ons thuis het was geweldig verzorgd en bijzonder lekker
Fantastisch gegeten goede bediening en goede advies van rijst tafel toppie. Gisteren geweest werelds genieten ga er heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid