facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mei Ling

Mei Ling

Info

Restaurant Mei-Ling, Cantonese Cuisine, een fusie van traditie, passie en moderne invloeden.

Ervaar de unieke visie op de Cantonese cuisine met oog voor detail. In sferen van oprechte gastvrijheid en interesse in u als gast. Hier mag u lekker uzelf zijn.



"Modern Cantonese CuisineRestaurant Mei-Ling, Cantonese Cuisine, een fusie van traditie, passie en moderne invloeden.Geniet van de GastvrijheidErvaar de unieke visie op de Cantonese cuisine met oog voor detail. In sferen van oprechte gastvrijheid en interesse in u als gast. Hier mag u lekker uzelf zijn. Genieten van de gerechten, de wijnen, de sfeer, maar vooral van elkaar.Kom onze visie proevenEen fusie van traditie, passie en visie komen samen in een klassieke Kantonese keuken met moderne invloeden. De brigade kookt met verse en mooie producten die in hun keuken thuis horen. Met een flinke dosis creativiteit verrassen zij telkens weer met heerlijke en mooie gerechten."
Adres: Geldropseweg 17 , Eindhoven 5611 SC, NL
Telefoonnummer: 040 212 1225
ln.nevohdnie-gniliem@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Geldropseweg 17
Postcode: 5611 SC


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: mei ling menukaart, mei ling chinees, menukaart mei ling eindhoven, mei ling tan, mei ling chinese restaurant eindhoven, mei ling geldermalsen, mei ling ridderkerk, mei ling rotterdam
Recensies
Via Social Deal weer lekker gegeten.
Gisteren na het werk met 5 personen daar gegeten waarvan een gast uit China. Kregen maar 3 menu kaarten en kregen een papiertje om onze bestelling zelf te noteren. Eten was smaakloos , gerecht zou pittig moeten zijn volgens de kaart maar was totaal niet pitig en 1 cantonese tahoe gerecht zat vol met grote stukken uiten. Gerecht van onze Chinese gast was te zoutig en volgens hem ook smaakloos. Was erg duur en niet voor herhaling vatbaar. Liever naar Paradijs Sang Lee daar heb je tenminste echt Chinees eten.
Gisteren voor het eerst weer eens Kip Mei Ling en Babi Pangang gehaald na een dag hard werken. Thuis aangekomen merkten we dat er geen Bami goreng bij zat maar Chinese mie die droop van de ketjap Maar goed gelukkig luste de wederhelft dat wel, de Kip Mei Ling was taai en je kon zien en proeven dat de kip opgebakken was en in een bak was gedaan de uien die erbij zaten waren te hard niet goed gaar Vreselijk vond ik het en dat voor €28,50, We hebben besloten om niet meer naar Mei Ling te gaan gezien het feit dat het eten ronduit slecht was voor de prijs die we hebben betaald. Jammer heel jammer want ze zijn beter geweest.
Via social deal hier 2x een gezonde verse afhaalmaaltijd besteld. We hadden voor 17.30u een reservering om af te halen. Ik was er rond 17.20u het eten stond toen al klaar. Ik vond dat het niet echt warm aanvoelde en vroeg hierna. Volgens de bediening was het warm genoeg. Thuis aangekomen was het eten zo goed als koud. Met mei ling gebeld. Daar bleek dat ze dachten dat wij om 17u zouden komen. Er was echter 17.30u afgesproken. Maar ze hadden ons gebeld werd er gezegd. Mijn vriendin had idd een gemiste oproep. Het was dus onze eigen schuld dat het eten niet meer warm is. Nadien belde mei ling nogmaals op om te zeggen dat het eigenlijk een koude maaltijd is en je kunt het prima opwarmen in de magnetron. Ik snap dan niet zo goedt Wat hier dan vers aan is. Ik heb me hier niet als klant behandeld gevoeld. Wij gaan hier hierom nooit meer terug. Kortom ze geven zelf aan dat ze fout zijn maar doen er niets mee. Top nooit meer.
Ik heb hier de afgelopen twee jaar mijn Chinees besteld, maar ik verander nu mijn positieve review naar een negatieve en ik zal voortaan elders bestellen. Dat komt niet door het eten, dat is onveranderd lekker, maar de ontzettend wanboel die alles er om heen is. Gisteravond hier via Thuisbezorgd eten besteld. Na een uur wachten nog steeds niemand aan de deur, dus deze tent kennende maar eventjes na gebeld om te vragen of alles in orde ging komen. "Jazeker, u bent de eerste!", werd ik verzekerd. Toen we een dik half uur later nog steeds niets gehoord hadden dus anderhalf uur na het plaatsen van de bestelling toch nog maar een keertje gebeld. "U heeft niets ontvangen? Dat kan niet". Ik heb toen duidelijk gemaakt dat dat wel degelijk kon, waarop er alsnog eten voor ons bereid ging worden. Afin, twee uur na het plaatsen van de bestelling ging eindelijk de deurbel. Een sorry kon er overigens ook niet vanaf, en ik heb gewoon de volle mep moeten betalen voor eten dat pas na twee uur en na twee telefoontjes op kwam dagen. Fouten maken kan overal gebeuren, maar dit is zeker niet de eerste keer dat mijn bestelling hier verkeerd loopt. Het is dus wel de laatste keer.
Voor het eerst eten gehaald hier, maar meteen voor het laatst. Alles smaakte waterig en zuur. De tjaptjoi was letterlijk een bak waterige taugé met één stukje komkommer. De fu yong hai was droog. De saté en babi pangang hadden weinig smaak. Wij gaan weer terug naar Nieuw Peking.
Geweldig gegeten. Groot liefhebber van Dim Sum, hiervoor kun je zeker bij Mei Ling terecht. Ze vertelden me dat de kaart net vernieuwd was en de zaak overgenomen is. Dus ik kan iedereen aanraden Mei Ling eens te proberen, ook wanneer iemand voorheen een mindere ervaring heeft gehad.
Deze keer was de chinees rijstafel voor ons een zware teleuestelling. Het vlees was niet goed gesneden; veel vet en met groot stuk huid en met verbazing een stuk botten. Volgende keer hopelijk beter
Eten was lekker! Hoeveelheid was beperkt. Helaas was onze reservering niet genoteerd. De omgeving was redelijk clean, niet supergezellig, het was er niet erg druk.
Teleurstellend. Matig tot slechte kwaliteit en dan ook nog eens zo duur! Man man man... Voor de beste chinees in Eindhoven moet je toch ech naar brucknerplein toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid