facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Megs Creahoek - Cuijk

Megs Creahoek - Cuijk

Info

Op deze pagina zijn al onze producten te zien. Wij maken ook producten op bestelling. U kunt bij ons terecht voor bestickeringen en textielbedrukkingen.

Geschiedenis

Op deze creahoek ziet u al alle producten die wij standaard in ons assortiment hebben. Daarnaast hebben wij ook de eenmalige producten hierop staan. Kunt u iets niet vinden, heeft u een tip voor ons assortiment, of bent u op zoek naar een traktatie, bedankje, cadeau, sticker of textielbedrukking, dan kunt u contact opnemen met ons! Helaas kunt u bij ons niet pinnen.

Adres: St Annastraat 25, 5431BE Cuijk
Stad: Cuijk
Route: St Annastraat 25
Postcode: 5431BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biebbels Biebbels 821 meter De mooiste kado's ontwerp je zelf! Ga aan de slag in onze ontwerpstudio voor een pers...
Geluksspecialist.nl Geluksspecialist.nl 1 km Top zaak
Recensies
Ik heb super service gehad, had probleempje met bestellen en het is ter plekke opgelost. Bestelling is snel verstuurd en netjes verpakt. De kwaliteit van de super is echt goed. Ik had een babydeken die echt mooi is afgewerkt, xl knuffel en deze is echt prachtig!!! en een kuffeldoekje ook deze is van hele goede kwaliteit. Ik heb deze dingen dan wel niet wekelijks nog, maar ik ga zeker eerst op deze site kijken als ik iets nodig heb. Nogmaals bedankt!
Ooit via fb op Meg haar site terecht gekomen. Omdat wij 4 meiden hebben in verschillende kleding maten, aan Meg gevraagd of ze alle maten had, ze had niet alle maten, maar ze heeft ze in de maten besteld die ik graag wilde hebben, en had ze netjes op de afgesproken datum geleverd! Ook als er iets niet lukt, ze is er altijd om je te helpen! Ze zoekt snel naar een oplossing en ik vind echt dat ze je tegemoed komt! Ik zou Meg bij iedereen aanbevelen, haar werk is netjes, haar service is super goed en ze is heel goed bereikbaar!
Wat fijn na een ingewikkelde toestand heb jij een geweldige oplossing gezocht voor het ruilen. Topservice!! Ben echt helemaal blij. Netjes correct en lief afgehandeld door jou Meg
Snelle levering! Denkt goed met je mee als je vragen hebt of iets zoekt wat er niet op staat. Super service! En de eigenaresse is heel erg aardig!
Zeer vriendelijk, goede service, geeft raad en advies. Mooie kwaliteit en betaalbare spullen. Ga er zeker vaker naartoe!
Geweldig bedrijf met super goede en snelle service. Prettig contact, reageert super snel op berichten en kan mooie ontwerpen maken op aanvraag! Absoluut aan te redden!
Goede service, kwaliteit spullen, zeer vriendelijk en denkt met je mee. Super bedankt! Je hebt me zeer goed op weg geholpen, blij mee :D @dankbaar
Super gezellig,lieve meid,snelle service
lieve meid, met een snelle verzending, denkt met je mee
Erg vriendelijk snelle levering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid