facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Megavista

Megavista

Info

Megavista is een grootformaat printcentrum dat tevens gespecialiseerd is in het maken van Digital Packaging producten.

Geschiedenis

Megavista is een grootformaat printcentrum dat is gespecialiseerd in het maken van kunstof en kartonnen displays, spandoeken, full color geprinte kunststof panelen, kartonnen stands, kartonnen stoelen, kartonnen tafels, point-of-sale displays, toonbank displays, kartonnen dozen, full color stickers, vlaggen, stretchdoeken, aluminium frame, roll-up displays, pop-up displays, vloermatten, floorgraphics etc.
De productie bevindt zich binnen ons bedrijf zoals alle afwerking mogelijkheden met een levertijd tussen 1 en 5 werkdagen ook voor grote hoeveelheden. De nieuwste printafwerking technologieën biedt u de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.
Onze website biedt een volledig overzicht van onze producten met een mogelijke online bestelling.



"Megavista is een grootformaat printcentrum dat is gespecialiseerd in het maken van kunstof en kartonnen displays, spandoeken, full color geprinte kunststof panelen, kartonnen stands, kartonnen stoelen, kartonnen tafels, point-of-sale displays, toonbank displays, kartonnen dozen, full color stickers, vlaggen, stretchdoeken, aluminium frame, roll-up displays, pop-up displays, vloermatten, floorgraphics etc.De productie bevindt zich binnen ons bedrijf zoals alle afwerking mogelijkheden met een levertijd tussen 1 en 5 werkdagen ook voor grote hoeveelheden. De nieuwste printafwerking technologieën biedt u de hoogste kwaliteit en het beste resultaat."
Adres: Portugallaan 39 41, 9403 DR Assen
Telefoonnummer: 0592 407 615
Stad: Assen
Route: Portugallaan 39 41
Postcode: 9403 DR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guncorp Studio Guncorp Studio 969 meter Guncorp Studio is een creatief bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van hu...
Takties Assen Takties Assen 1 km Een bijzonder fijne samenwerking. Takties heeft onze website gemaakt en is continu be...
Wild Fruit Wild Fruit 2 km Wild Fruit is een animatie en design studio gericht op 2D en 3D animatie/visuals. Met...
RafetDesigns RafetDesigns 2 km Van huisstijl designs tot promotievideo's tot websites! Snel en kwaliteit!
Meceda Meceda 2 km Meceda is een full-service marketing- en reclamebureau en heeft alles in huis voor we...
Marketing North Cast Marketing North Cast 3 km Altijd en overal perfect gezien worden! meer informatie? kijk op onze website!
Recensies
WAT een bedrijf! Om jaloers op te zijn. Ze als marketingbureau mijn geheime wapen. Ik kom met de gekste vragen, plannen, ontwerpen, ideeën en altijd... ECHT ALTIJD komen ze met een passende oplossing; goed werkend, perfect passend, waanzinnig mooi geprint, zeer stevig en als het moet.. echt HEEL snel. Een diepe dankbare buiging voor Luigi en Niels, want deze mannen zijn vakmensen zoals er nog maar weinig zijn. Ik ben er trots op om met zulke toeleveranciers te kunnen en mogen werken!
Ik leg een mooie maatwerk opdracht bij ze neer maar mijn vraag wordt niet gelezen en ik wordt gewoon verwezen naar een standaard product op de website. Blijkbaar willen ze geen moeite doen voor maatwerk en hier geen geld aan verdienen.
Megavista heeft houten displays geleverd aan Treant. De displays zijn op maat gemaakt en zien er professioneel en tijdloos uit. Het was prettig en snel! samenwerken met Megavista.
De samenwerking met Megavista is Mega-fijn. Ze komen voortijdig met goede suggesties tijdens het creatieve proces, de levertijd is als geen ander en het eindresultaat is altijd op topniveau. We hebben nu inmiddels meerdere projecten bij hen neergelegd en er zullen nog meerdere volgen! Marten Wouda Marketing Manager Dekker Chrysanten B.V.
Onwijs vriendelijke, snelle en heldere communicatie! De dozen waren geheel gepersonaliseerd en precies zoals we wouden!
Super service! Geweldig geholpen, zeer goede kwaliteit en heel snel binnen. Het perfecte product gekregen.
Zeer tevreden! Snel in communicatie en levering, kwaliteit & prijs van geleverde product ook zeer goed!
Goed en snel geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid