facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mega Jordaan Festijn

Mega Jordaan Festijn

Info

Zaterdag 14 September 2019, Mega Jordaan Festijn in het Leeghwaterpark Purmerend.

Tickets verkrijgbaar via www.jordaan-festijn.nl

Geschiedenis

KAARTVERKOOP START DONDERDAG 25 APRIL MET 5 EURO KORTING

Het Mega Jordaan Festijn is weer terug! Donderdag 25 april start de verkoop met een early bird. De snelle beslissers krijgen 5 euro korting per ticket.
Houd 14 september vrij want het wordt weer een waanzinnige dag met optredens van o.a. Tino Martin, Snollebollekes, Trafassi, Yves Berendse en vele anderen.

E-ticket kwijt? Problemen met downloaden van je e-ticket? Neem contact op met Paylogic. [email protected] of (0)900 7295 6442 (€1,00 per gesprek)

Kom op de fiets of met OV, toch PARKEREN?

Auto
Bezoekers van het Mega Jordaanfestijn kunnen hun auto gratis parkeren op het evenemententerrein naast Voetbalvereniging De Wherevogels. Het parkeerterrein staat met borden aangegeven. Het navigatie adres van het parkeerterrein is Westerweg 54. Dit terrein is de dichtstbijzijnde parkeerplaats op 700 meter (8 minuten) afstand van het Leeghwaterpark. Parkeren in de woonwijk rondom het Leeghwaterpark wordt afgeraden, er wordt streng gecontroleerd op foutparkeren.

Fiets
Voor de bezoekers op de fiets zijn er 2 gratis fietsenstallingen.

Openbaar vervoer
Station Beatrixplein (trein en bus) ligt op 15 minuten loopafstand van het Leeghwaterpark. En indien nodig rijdt er een EBS OV bus vanaf het Beatrixplein naar het Leeghwaterpark (halte Salland)



Adres: Leeghwaterpark, 1445AR Purmerend
Stad: Purmerend
Route: Leeghwaterpark
Postcode: 1445AR



op zoek naar gerelateerd: Jordaan Festival 2022, Elandsgracht festival 2022, Festival Purmerend, Jordaan muziek Festival, Jordaan festival 2022 appeltjesmarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Electronic Picnic Electronic Picnic 61 meter Super feestje. Fantastisch georganiseerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid