facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mega Computer Services (MCS)

Mega Computer Services (MCS)

Info

Mega Computer Services (MCS)

Geschiedenis

Met 25 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening is Mega Computer Services (MCS) hét adres waar u terecht kunt met al uw vragen over en problemen met uw computer. U kunt op ons een beroep doen voor het installeren en onderhouden van uw thuisnetwerk, maar ook in een zakelijke omgeving weten wij precies wat er nodig is om uw automatisering zo efficiënt mogelijk in te richten.

MCS is in het bezit van het keurmerk OK Computerhulp van onze brancheorganisatie ICTWaarborg. Dat betekent onder meer dat u bij ons verzekerd bent van deskundig en betrouwbaar advies. MCS biedt kwaliteit tegen een concurrerend tarief en streeft in alle gevallen naar duurzame oplossingen waar u iets aan heeft.

MCS organiseert diverse trainingen en cursussen, met een ervaren docent u in uw eigen omgeving vertrouwd maakt met alle ins en outs van uw computer. Leer de mogelijkheden van uw PC optimaal te benutten, bijvoorbeeld met de cursus Basiskennis Computergebruik of leer snel te werken met Microsoft Windows, Word en Excel. Of leer snel te werken met de iPad. Onze trainingen zijn zowel gericht op particulieren als op het bedrijfsleven. Ook de Basiskennis Computergebruik en de iPad cursus zijn zeer geschikt voor 50+.

iPad Cursus: De iPad Basiscursus is geschikt voor alle (beginnende) iPad gebruikers die thuis of op de werkvloer het maximale rendement uit hun iPad willen halen. Ook het doel van deze cursus is: Efficiënter werken met uw iPad, een aantal handige applicaties gebruiken, E-mail ontvangen, versturen en beheren, Muziek synchroniseren met iTunes op uw PC, etc. Kijk voor meer informatie over de iPad Cursus op www.megacomputerservices.nl .



"Mega Computer Services MCS levert een Complete Oplossing: Verkoop, Installatie, Onderhoud en Hulp aan huis!MCS bestaat 17 jaar en onderscheidt zich duidelijk van een andere computer leverancier. Bij een computerwinkel krijgt u een doos in uw hand en u zoekt het thuis of op kantoor maar uit. Bij MCS is dat niet zo.MCS levert een complete oplossing: advies, verkoop, installatie, onderhoud, hulp aan huis. Ook komen wij een keer per jaar bij u langs voor een jaarlijkse APK-keuring.Stelregel nummer één voor een goede dienstverlening: Klant is Koning. Wij realiseren ons dagelijks dat automatisering in dienst moet staan van de gebruiker, en niet andersom. Persoonlijke benadering zijn voor ons dan ook een belangrijke prioriteit."
Adres: Vennestraat 36 D, 2161 LE Lisse
Telefoonnummer: 0252-211211
Stad: Lisse
Route: Vennestraat 36 D
Postcode: 2161 LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Superkabels Superkabels 0 meter Superkabel is 'All what you need to connect everything'.De Juiste verbinding bestelle...
Recensies
Betalen zonder oplossing te krijgen. De pcrepair in nw vennep was de helft goedkoper en kwam wel met een oplossing. En dat ik geen klant zou zijn? Kan ik dan de rekening laten zien en mn geld terugkrijgen voor een slechte analyse en geen oplossing??
Door de jaren heen een betrouwbare partner gebleken voor het onderhoud van mijn hard- en software zowel prive als bedrijfsmatig. De vriendelijke en no nonse benadering van Mega Computer Services spreekt mij erg aan.
Top service! Neemt de tijd voor de klant en er wordt altijd gezocht naar een gepaste oplossing. Wij zijn erg tevreden met MCS en raden MCS aan.
Stond dat het open was. Maar we stonden voor een dichte deur. Hebben gebeld maar er werd niet opgenomen.
Paniek als een laptop niets meer doet vlak voor een tentamen. Ik kon gelijk terrecht en ben vakkundig geholpen en het probleem is gelijk opgelost. Chapeau!
Ik kon direct terecht, zeer goede service en vriendelijke man!
Goeie service attent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid