facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mega Bowling Eindhoven

Mega Bowling Eindhoven

Info

Lekker bowlen, grillen en chillen

Adres: Vijfkamplaan 6a, 5624 EB Eindhoven
Telefoonnummer: 040 – 2 95 95 95
ln.murtnecgnilwob@gnilwobagem
Stad: Eindhoven
Route: Vijfkamplaan 6a
Postcode: 5624 EB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 00:00
Dinsdag: 13:00 - 00:00
Woensdag: 13:00 - 00:00
Donderdag: 13:00 - 00:00
Vrijdag: 13:00 - 01:00
Zaterdag: 13:00 - 01:00
Zondag: 13:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: bowlen eindhoven prijs, bowlen en eten eindhoven, bowlen eindhoven korting, kegelen eindhoven, bowlen veldhoven, bowling best, bowlen eindhoven limburglaan, bowlen eindhoven kinderfeestje
Recensies
Door een fout in de reservering was er geen plek meer beneden waardoor we naar boven werden gestuurd naar het "disco bowlen". Na een aantal drankjes besteld te hebben werder onze lege flesjes en glazen niet meegenomen naar de bar. Na het bowlen hebben we ook van het gourmet arrangement gebruik gemaakt. Dit was erg karig met maar 8 soorten vlees.
We moesten lang wachten op onze tafel. Reservering was kwijt. Toen we een tafel hadden, waren er geen branders. Vragen om branders werd niet op prijs gesteld. Het personeel was onvriendelijk. Toen we eindelijk branders hadden, was een groot deel van het vlees op. Er was geen stokbrood meer, geen sate saus, geen friet. Het aanvullen duurde erg lang. Geen aanrader.
leuke avond gehad, uur bowlen en een half uur cadeau! Drinken en eten snel geleverd. Het was wel druk bij de entree, eerste keer hier, dus we moesten even ontdekken hoe alles werkt.
Hadden uur gereserveerd Begonnen rond 21:10 onze tijd was om 23:02 om. Scherm van onze baan was kapot en keuken was om 21 dicht dus konden niks van eten bestellen
Met de collega's gedineerd bij megabowling Woensel. De avond afgetrapt met een mediterraanse pasta van het lopend buffet, vervolgd met ambachtelijke frites van het land. Na een spa rood genuttigd te hebben kwam de kers op de taart aan tafel: de saté van kipfilet. Een ware verrassing voor een ieder die een avondje goed wil dineren.
1 groepje heeft 4 keer van baan moeten wisselen wegens defecten. Bediening was erg traag. Eten ging wel maar weinig keuze.
Wat een zeer slechte organisatie, werd niets uitgelegd. Kinderfeestje voor mijn kleindochter, erg teleurstellend. Koude frietjes.. komen hier nooit meer
Mooie bowlingbanen. Waardeloze muziek, steeds hetzelfde gedreun en veel te hard. Begon op den duur erg irritant te worden.
Vandaag hadden we het kinderfeestje van ons zoontje hier gehouden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Echter was het organisatorisch niet goed geregeld. Het leek alsof men niet wist dat we zouden komen, ondanks dat alles gereserveerd was. Alles moest nog klaargezet, opgeruimd en gepoetst worden. Daarnaast hadden we 3 banen boven, waarvan 2 het er niet goed deden. We kregen nieuwe banen beneden. Echter hebben we dik 20 minuten niet kunnen bowlen en dat werd ook niet gecompenseerd. Het was boven met het eten behoorlijk vies, de oude frietjes van de dag ervoor lagen er nog en de tafels en vloeren waren plakkerig. Het personeel deed echt hun best om de zaken zo goed mogelijk te regelen, maar je kan maar zoveel doen als binnen je mogelijkheden ligt. Ondanks de reservering en het bedrag dat je aan het einde van de middag toch mag aftikken, verwacht je toch meer.
Leuke baan best wel duur vind ik maar ok. Vond het wel echt warm dat was minder prettig. Verder vreemde filmpjes tussendoor waar je niet op dit te wachten ik wil mijn uitslag zien.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mega Bowling Eindhoven met het openbaar vervoer


Eindhoven, Sportpark Eindhoven Nrd 160 meter
405
406
Eindhoven, Sportpark Eindhoven Nrd 180 meter
405
406
Eindhoven, Roelantlaan 420 meter
405
406
Eindhoven, Autowijk 470 meter
405
406
Eindhoven, Autowijk 470 meter
405
406

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mega Bowling Eindhoven.

Eindhoven bowlingbaan

openingstijden, locatie, vervoer. Vijfkamplaan 6a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mega Bowling Eindhoven adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mega Bowling Eindhoven. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mega Bowling Eindhoven delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid