facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meeuse Led

Meeuse Led

Info

Wij verlichten uw energiekosten! En leveren LED-verlichting van uitstekende kwaliteit voor zowel uw bedrijf als bij u thuis!

Geschiedenis

Dé Zeeuwse LED specialist



"Dé LED specialisten van NederlandVakmanschap en kwaliteit, dat zijn de zaken die ons onderscheiden van de andere aanbieders. Op vele plaatsen kunt u LED verlichting kopen, maar ons specialisme en de hoogwaardige kwaliteit van onze lampen maakt dat we hard groeien en steeds meer trouwe klanten aan ons binden. Bent u op zoek naar kwaliteit én waar nodig specialistisch advies? Welkom!"
Adres: Noordland 1, 4451RP Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 085 - 10 45 159
Stad: Heinkensand
Route: Noordland 1
Postcode: 4451RP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij plaatsen regelmatig bestellingen bij dit bedrijf en zijn altijd tevreden over de leveringen! Verder zijn de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.
Service is nul. Als ze denken aan je te kunnen verdienen staan ze er gelijk maar anders geven ze niet thuis. Zelf van alles uitgezocht en tot slot nieuwe verlichting aan moeten schaffen omdat de systemen dus totaal niet op elkaar pasten. Conclusie.. Veel extra kosten gemaakt en niks geen financiële tegemoetkoming gehad van Meeuse Led.
Dit is een heel erg leuk bedrijf. Goede communicatie, erg vriendelijk personeel en altijd snelle levering. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.
Pas op voor dit bedrijf ze leveren niet. Ze reageren niet op mails en telefoontjes. Ze zijn niet klantvriendelijk. Pas betalen nalevering of bij levering anders ben je geld kwijt. Oplichters zijn het Pas op voor dit bedrijf u bent gewaarschuwd.
Prima service en goede communicatie.
Vandaag weer een mooie dag gehad!
Wij verlichten uw energiekosten!!!
Goede ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid