facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meeters vergaderlocatie

Meeters vergaderlocatie
Adres: Hockeyweg 5, 5405 NC Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 334 466
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Hockeyweg
Huisnummer: 5
Postcode: 5405 NC


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Race Park Uden/Veghel Race Park Uden/Veghel 5 km Beetje teleurstellend. Van 2 van de 8 waren de pedalen kapot. ook had ik verwacht da...
Recensies
Mooie en grote locatie waar je kunt vergaderen en overleggen. Ook de lunch kan hier worden verzorgd door Meeters. Toen wij er waren was het redelijk rustig en dat was wel fijn. Voor een volgend overleg of kennissessie zou ik hier weer teug komen. Bedankt voor de gastvrijheid.
Fijne plek, goede service, heerlijke pauzehapjes, veel verse producten.
De beste plek om een training/cursus te geven. Echt een toplocatie. Mooie, ruime en lichte ruimtes en vooral ook heel vriendelijk personeel. Je wordt bovendien de hele dag verwend met lekkers. Echt een aanrader!
Ik train op veel locaties maar deze blinkt echt uit in sublieme klantgerichtheid en kwaliteit. Niets is teveel, klant staat echt voorop, echt top!
Vergader locatie. Genoeg parkeerruimte en oplaadpunten voor EV’s. Alle benodigde faciliteiten aanwezig. Aansluiten laptops en andere gegevensdragers eenvoudig via dongle met 1 klik. Catering is goed geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid