facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meesterschoenmaker Harderwijk

Meesterschoenmaker Harderwijk

Info

Meesterschoenmaker Harderwijk.
Sinds 2002 een vast gezicht in Harderwijk Centrum met onze diensten:
Schoen & Kledingrepararie, Sleutelservice & Stomerij.



"Sinds 2002 een bekend gezicht in Harderwijk met kwalitatief goede zorg voor de klanten en streven naar betaalbare service."
Adres: Waltorenstraat 5, 3841 kn Harderwijk
Telefoonnummer: +31341414998
Stad: Harderwijk
Route: Waltorenstraat 5
Postcode: 3841 kn


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenmaker Ermelo, Pfrommer Harderwijk schoenmaker, Schaatsen slijpen Harderwijk, Autosleutel bijmaken Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FairTrash FairTrash 108 meter Buy some FairTrash op de leukste en gezelligste tweedehands kledingparty van Harderwi...
SD Teamsport Benelux SD Teamsport Benelux 2 km SD Sportswear is de Nederlandse importeur voor de Benelux van Acerbis Teamwear. Een v...
Trek Bicycle Trek Bicycle 2 km Trek in combinatie met Bontrager....het beste van het beste!!! Voor mij niets anders!...
Recensies
Het werk dat wordt afgeleverd is prima, maar helaas niet volgens de afgesproken prijs en leverdatum. Bij het ophalen van het textiel, gaat meneer een discussie aan over de afgesproken prijs. Om vervolgens aan te geven dat als zijn prijs niet betaald wordt €50 duurder hij het textiel niet mee geeft. Voor mij 1x en nooit meer!
Kon de prijs niet geloven, een lage prijs voor een superschoon matrastijk. Binnen 4 dagen klaar!!
Voorheen was het de goedkoopste kledingmaker / schoenmaker/ sleutelmaker van Harderwijk, maar nu helaas de duurste.
Gordijn laten inkorten ,netjes afgewerkt en niet duur
Mijn auto sleutel was zover versleten dat De kopie niet paste....geen probleem voor deze sleutel meester ...hij maakte een tweede op een dikkere sleutel en liep meerdere malen op en neer om te zorgen dat hij werkt als nieuw. Top service !!!
Stof bestellen 3 dagen, oke dat kan zal dan 2 dagen later klaar zijn. Heb ze 1 week extra gegeven .dus totaal 2bweken De Tijd. Kom ik eind week 2 langs wordt mij verteld stof nog niet binnen. U PROBLEEM. Daar sta je dan. Lekkere service. Beveel niemand het aan klant onvriendelijk ging gewoon verder met strijken ipv een oplossing zoeken.
Zij hebben mij zooooo vriendelijk geholpen bij een afgebroken huissleutel! Ze zijn mee naar m'n huis gegaan en hebben het slot vernieuwd. Alles tegen een heel billijke prijs. Deze mensen verdienen veel klandizie!!!
Sleutel bij laten maken. Aardige en nette mensen, goed geholpen.
hun schoenreparatie service is niet duur en perfect gemaakt! ook een paar rokken heb ik erheen gebracht en ze zijn heel netjes en prima vermaakt. echt superservice!
Alles wordt vakkundig gerepareerd. Het stomerij gedeelte is heel wat goedkoper dan andere stomerijen in Harderwijk en kwalitatief net zo goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid