facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meesterschilders Friesland

Meesterschilders Friesland

Info

Meesterschilders Friesland is een ervaren, dynamisch bedrijf, dat sinds 1998 met succes zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient.

Geschiedenis

Meesterschilders Friesland, is een jong dynamisch bedrijf, dat sinds de overname in januari 2007 uitgegroeid is tot een allround schildersbedrijf met meer dan 35 medewerkers.

Meesterschilders Friesland richt zich met name op de onderhoudsmarkt;
Op de particuliere markt, maar mag ook verscheidene woningstichtingen, zorgbedrijven, scholen, aannemers en verzekeringsmaatschappijen tot hun vaste klantenkring rekenen.

Voor zowel nieuwbouwprojecten als voor onderhoudsprojecten wordt Meesterschilders Friesland vaak ingeschakeld voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Maar ook voor restauratiewerk, houtimitatie, marmerimitatie en alle anderen bijkomende werkzaamheden zoals uitvlakken, stucwerk, sauswerk, spackwerk en behangwerk wordt Meesterschilders Friesland regelmatig ingeschakeld voor het leveren van goed vakwerk.

Daarnaast beschikt Meesterschilders Friesland over een aparte afdeling die zich bezighoudt met service en onderhoud voor woningstichtingen, verzekeringsmaatschappijen Achmea, FBTO, Interpolis, Centraal Beheer en Unive om zo snel en adequaat mogelijk de schade te herstellen.



"Meesterschilders Friesland BV is een echt Fries bedrijf in hart en nieren, al reeds 15 jaar actief op de markt met bevlogen medewerkers die het vak verstaan. Neem contact op en laat u overtuigen van ons vakmanschap!"
Adres: François Haverschmidtwei 5, 8914 BC Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2169556
Stad: Leeuwarden
Route: François Haverschmidtwei 5
Postcode: 8914 BC



op zoek naar gerelateerd: Schilder vacatures Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verfwarenspecialist Verfwarenspecialist 1 km Een online bestelling geplaatst, goede communicatie na de bestelling en zeer goed ver...
Klugkist & de Vries Schilders Klugkist & de Vries Schilders 6 km Voor alle soorten schilderwerk, beglazingen en wandafwerkingen bent u bij ons aan het...
Recensies
November vorig jaar heeft dit bedrijf bij ons het appartementencomplex geschilderd. Het weer was slecht, nachtvorst en veel regen. Maar het kwam wel goed zeiden ze. In het voorjaar geconstateerd, dat verf er niet uit ziet zoals het hoort zie foto's. Ook scheuren in de verf van het gerestaureerde houtwerk geconstateerd, waardoor het houtwerk weer nat wordt en op korte termijn weer reparatie nodig zal zijn. Bedrijf is aangesproken en aangeschreven echter ze nemen nog niet eens de moeite om te kijken. Ja er zit ook garantie op het schilderwerk, maar dat zal wel via gerechtelijke procedure moeten afgedwongen worden, gewoon voor service is het bedrijf niet thuis.
Raam vervangen, Helaas de kwaliteit van vervangen zo slecht dat er binnen 3 maand weer een barst zit in het raam. Contact opgenomen met dit bedrijf. Geven aan dat ik mijn verzekering moeten bellen en dat hun dit wel betalen. Andere glas zetter gebeld en er na laten kijken die constateerde dat dit de fout was van de glas zetter. Daarop gaf glasservice Friesland aan te komen om te kijken maar helaas 2x niet komen opdagen. Erg jammer dit. Ik zeg zoek een ander bedrijf dan deze. Edit: Uiteindelijk keurig opgelost.
4 sterren voor het schilderwerk . maar ja de ramen zouden door eresde schoon gemaakt worden in opdracht van meester schilders. nou de eerste afspraak 2/3 oktober niet , 2 de op 23 november ook niet . 12 december onaangekondigd de helft van de ramen voor de helft gedaan , maar toch knap in anderhalve minuut , dat dan weer wel . dus daarvoor 0 sterren , dus 2 sterren gemiddeld , met dank aan eresde .
Meesterschilders Friesland heeft vakwerk verricht aan onze woning in Hurdegaryp. Het verschil wat ik zelf amateur geverfd heb en wat door Meesterschilders is verricht is duidelijk te zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid