facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meesters Makelaardij

Meesters Makelaardij
"Als het gaat om woningverkopen is Meesters Makelaardij in al haar facetten al jaren marktleider in Oudewater en omgeving. We bezitten veel kennis en gemotiveerd personeel die klanten te allen tijde vriendelijk en professioneel kunnen helpen en bijstaan."
Adres: Donkere Gaard 25, 3421 AT Oudewater
Telefoonnummer: 0348-565656
Stad: Oudewater
Route: Donkere Gaard 25
Postcode: 3421 AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Meesters Makelaars Den Haag, Makelaar meester, Meesters Makelaardij Facebook, Funda Oudewater, Makelaars Oudewater, Groene Hart Huizen, Van Zwol Oudewater, Funda Wijdstraat Oudewater
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goudriaan Vastgoed Goudriaan Vastgoed 1 km Nu , mooi pand met kantoren maar niemand aanwezig 0m 14.30 uur op vrijdag
Recensies
Super fijne samenwerking met Bart van Meesters Makelaardij. Goed advies en begeleiding wat geresulteerd heeft in een mooi eindresultaat. Namelijk een goede verkoop van onze woning. Bart heeft het huis met liefde verkocht en dat was aan alles te merken. Ik zou Meesters Makelaardij zeker aanbevelen!
Wij zijn erg goed geholpen door Bart. Bij zowel het kopen van ons droomhuis en verkoop van onze huidige woning. Hij heeft ons goed advies gegeven en we konden hem vertrouwen. Elize heeft ons goed begeleid met al het papierwerk. Top makelaar, aanrader!
Geweldige makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid