facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meester Andreas

Meester Andreas

Info

Meester Andreas richt zich o.a op privéles, huiswerkbegeleiding, examentraining, scriptiebegeleiding en coaching voor leerlingen van gr. 5 t/m studenten van het hbo.

De praktijk is gevestigd in Langedijk.

Geschiedenis

Hallo, ik ben Andréas Lefevre en welkom op mijn Facebookpagina. Ik ben in 2011 afgestudeerd als docent basisonderwijs aan de Hogeschool Inhollland. Mijn afstudeerscriptie ging over autisme op de basisschool. Direct daarna heb ik vijf jaar fulltime als docent voor groep 7/8 gestaan. In de tussentijd heb ik ook het post-hbo diploma ‘bewegingsonderwijs’ gehaald. Ik sta geregistreerd in het lerarenregister. Ik geef nu parttime les op OBS de Vlieger in Alkmaar. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk in Sint-Pancras.

Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik meer wil dan ‘alleen’ voor de klas staan. De meeste voldoening haal ik namelijk uit het verder helpen van leerlingen die vastlopen. Deze leerlingen neem ik aan de instructietafel om het nogmaals duidelijk uit te leggen. Het moment dat ze die ene som eindelijk snappen, de opluchting en trots die er dan vanaf straalt, daar doe ik het voor. Dit is de voornaamste reden voor mij geweest om parttime voor de klas te staan en parttime bijles te geven. Mijn missie is dan ook om elk individu op een zo hoog mogelijk niveau te tillen, zodat ze naar een passend niveau kunnen stromen.



"Meer dan bijles"
Adres: Blokkeel 31, 1834tn Sint Pancras
Stad: Sint Pancras
Route: Blokkeel 31
Postcode: 1834tn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scriptiesteun Scriptiesteun 0 meter Ik had helaas de eerste keer mijn scriptie niet gehaald en moest veel verbeteren om h...
Jufz Jufz 289 meter Kraamcadeaus & Naamcadeaus mijlpaalblokken™ • aftelblokjes™ • stempels • geboortestoe...
Hart op Groen Hart op Groen 574 meter Onze kinderen willen we graag in een net zo mooie wereld laten leven als de wereld wa...
Recensies
Onze dochter 8 jaar is vandaag voor de 3e keer naar Meester Andreas geweest en wat een enorme vooruitgang heeft ze al geboekt! Ze heeft moeite met rekenen omdat de basis er door Corona niet goed in zat. Heel gaaf om te zien dat ze al na 3 weken het steeds beter snapt en minder onzeker is met rekenen. Alvast bedankt en tot volgende week!
Bij binnenkomst werden mijn zoon en ik warm ontvangen door meester Andreas. Mijn zoon zijn schoolresultaten zagen er niet goed uit. Het had ook invloed op zijn zelfvertrouwen. Sinds hij begonnen is met de bijlessen bij meester Andreas onder begeleiding van Corine, is het zelfvertrouwen van mijn zoon gegroeid. Hij maakt ook sprongen in rekenen en begrijpend lezen. Hij gaat elke keer met plezier er naar toe. Corine is een Topper. Ik ben super blij dat ik meester Andreas op tijd heb gevonden. Mijn dank is groot.
Onze zoon had wat moeite met begrijpend lezen. Liever gamen en voetballen dan lezen... Daardoor holden al zijn cijfers achteruit. Ook van de vakken waar hij eigenlijk geen moeite mee had. Via een enthousiaste kennis bij Meester Andreas terechtgekomen die hem met slechts een paar lessen op het goede pad heeft geholpen. Hij vond het ook super leuk en is daardoor ook meer gaan lezen. Net zijn eerste Cito uitslagen gehad en hij is 2 niveaus gestegen!! Dus ja voor ons een dikke aanrader.
Mijn dochter van 11 jaar volgt remedial teaching bij juf Corline. Doordat er eerst een rekentoets afgenomen is is er duidelijk waar de moeilijkheden zitten. Juf Corline pakt die op een fijne en duidelijke manier aan met mijn dochter. Ze krijgt gerichte oefeningen mee naar huis die ze zelf thuis aan mij uitlegt. Ik merk na 4 keer al dat ze in haar zelfvertrouwen is gegroeid en met meer plezier rekent. En daar ging het ons om. Met vertrouwen in jezelf de opdrachten kunnen maken. Dank jullie wel daarvoor! Groetjes Karen
Heel blij met deze bijles!! Mijn dochter kan voor alle vakken bijles krijgen, ze word niet alleen geholpen, maar er word ook voor gezorgd dat ze het snapt. Vanaf dat ze de bijles heeft is ze enorm omhoog gegaan met school!! Erg blij met Meester Andreas en blijf hier ook voorlopig!! Wat ik ook erg fijn vind persoonlijk is dat het gebouw altijd open is, en dat je vanaf buiten ook altijd naar binnen kunt kijken
Inmiddels zit mijn dochter in groep 6 en heeft zij in groep 4 de verklaring van dyslectie gekregen. De school begeleiding is simpelweg niet genoeg en de achterstand werd groter. Toen kreeg ik een tip over Meester Andreas. Na een eerste telefonisch intake werd ons al snel duidelijk dat we iemand aan de lijn hadden die het snapt, die weet waar hij over praat en zoveel "rare" kwartjes vielen op zijn plaats. Het motorische gedeelte, links-rechts, digitaal klokkijken. Het gaat zoveel verder dan lezen, automatiseren of rekenen. We hebben het niet over cijfers, niveaus of cito's. Jackie leert aan de hand van spelletjes, uitdagingen of leuke opdrachten en gaat met sprongen vooruit. Thuisopdrachten die leuk zijn en prima in tijdperspectief. Geen rittenkaart voor 20 verplichte lessen maar we starten met 5 en dan evalueren we of het nodig is dat we verder gaan. Alles gaat op maat en in overleg. Voor ons is dit een tip geweest met een goud randje.
Onze zoon van 12 heeft moeite spelling en hij wilde zelf graag bijles. Meester Andreas nam dit serieus en we konden gelijk komen. Hij vind het leuk om erheen te gaan, doet netjes z'n huiswerk en begrijpt het al veel beter na 5 lesjes. We zijn nog niet klaar, maar dus zover zijn we erg blij!!
Mijn nogal eigenzinnige puberzoon van 14 jaar, ging met plezier naar meester Andreas. Hij heeft hem weten te bereiken, wat best uitzonderlijk is. Ook had meester Andreas vrij snel door waar de angel zat en gaf ons tips en handvatten hoe daarmee om te gaan. Al met al een zeer positieve ervaring! Ik kan meester Andreas van harte aanbevelen.
Onze zoon krijgt bijles wiskunde en ook ondersteuning bij Engels bij Meester Andreas. We zijn zeer tevreden met de docenten Adri en Myrthe. De resultaten op school zijn door hun inzet positief en daar gaat het eindelijk om. Adreas en zijn team bedankt voor jullie inzet!
Erg tevereden. Nu 3 lessen gehad. En de eerste toets achter de rug op school. Die ging nu zonder moeite. Sfeervolle ruimte, waar in alle rust 1 op 1 gewerkt wordt. Fijne begeleiding. Na elke les komt een beknopt verslag in het logboek te staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid