facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MeerWonen

MeerWonen

Info

Stichting MeerWonen biedt sociale huurwoningen aan in de gemeenten Kaag en Braassem en Oegstgeest.

Adres: Noordeinde 174, 2371 CX Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 071-3315000
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordeinde 174
Postcode: 2371 CX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00
Dinsdag: 08:30 - 12:00
Woensdag: 08:30 - 12:00
Donderdag: 08:30 - 12:00
Vrijdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Meer wonen reparatie, Meerwonen Almere, Seniorenwoning Roelofarendsveen, Huurwoningen Roelofarendsveen, MeerWonen vacatures, Meer Wonen projecten, Huurders MeerWonen, MeerWonen opzeggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ouder Kind Café Roelofarendsveen Ouder Kind Café Roelofarendsveen 138 meter Vertaald door Google Leuk lokaal café. De kamer was kleiner. De koffie was uitstekend...
De Driemaster Kaag en Braassem De Driemaster Kaag en Braassem 8 km De Driemaster vindt samen met andere organisaties in de gemeente Kaag en Braassem all...
Recensies
Mooi huis. Fijn gesprek gehad met de medewerkers van Meerwonen. Ik heb een mantelzorg woning gekregen wat uniek is. Mijn mantelzorgster heeft ook een woning een paar huizen verder. Het AD gaat hier een stukje van in de krant zetten en hebben alvast een foto gemaakt.
Super vriendelijke mensen, receptie heeft lekkere koffie
Slechte service. Het duurt jaren voor een probleem met een voordeurbel is opgelost. Ook de balustrade /brandgang naar nooduitgang op de eerste verdieping bij de appartementen en kantoor Meerwonen is glad en groen. Zij doen hier niets aan. Na diverse malen klagen ook niet bij de huizen waarbij de mensen niet in staat zijn dit zelf te doen. Wellicht moet en senior die daar woont de heup breken voordat er iets gaat gebeuren.
Al jaren heb ik met plezier gehuurd in de gemeente Kaag en braassem, maar sinds de fusie met om de woningbouw vereniging van omliggende gemeentes gaat het snel achteruit bij meerwonen. Simpele reperaties waar je servicekosten voor betaald worden niet of slecht uitgevoerd. Om nog maar niet te schrijven over de problemen die wij hadden bij de plaatsing van de zonnepanelen. Werden van het kastje naar de muur gestuurd.
Gisteren ben ik hier samen met Werkplaats om de Hoek, Oud Ade - Gemiva geweest. Hier hebben we een gesprek gehad om een samenwerking aan te gaan met Stichting MeerWonen. Wij "Het Groenteam van Werkplaats om de Hoek, Oud Ade - Gemiva" krijgen via Stichting MeerWonen.. tuintjes in "Gemeente Kaag en Braassem" aangewezen die tuinonderhoud nodig hebben.
De opzichters spelen eigenbaas, bepalen dat een schuur alleen bedoelt is voor fietsen en niet voor anderen spullen. Werken ook volgens hun eigen wetgeving, want de rechten die een huurder heeft kennen ze niet. Oja en een plas water, is volgens hun vocht en moet je maar ventileren . Meerwonen doe hier wat aan, want volgens mij hebben ze beide niet eens bouw ervaringen.
Cv defect hand je al.een uur aan de lijn en wordt je nog niet geholpen vindt dit een zeer slechte zaak als je ook nog.kleine kinderen in huis heb
Wij wonen sinds 2 jaar in roelofarendsveen via meerwonen. Ze hebben de tuin als een moeras achter gelaten. Wij hebben tijdens de bezichtiging al aangegeven dat wij hier wat aan gedaan willen hebben maar we krijgen geen gehoord. We hebben ondertussen zelf al 7 boomstammen verwijderd. Om alles netjes te krijgen gaat dat ons meer dan 1500 Euro kosten. Ik vind het niet erg om kosten te maken maar had wel wat hulp verwacht aangezien hun het zo achterlaten.
Ik ben al een jaar bezig om de kelderkast vocht vrij te krijgen. Ze zijn nu nog niet geweest. De naaktslakken hebben vrij spel en weer kan ik van alles weggooien omdat alles aan gedaan is door het vocht.
Bijna 10 jaar op de curacaostraat Oegstgeest gewoond en kan alleen maar zeggen dat ik altijd goed ben geholpen door meerwonen. Vriendelijke mensen en helpen met alles waar ze kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid