facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'MeerSquash & Activity

'MeerSquash & Activity

Info

'MeerSquash beschikt over 10 squashbanen, 1 fitnessruimte van ca. 250m², 1 aerobicszaal, kleedkamers met sauna, en een gezellig horeca gedeelte.

Geschiedenis

‘MeerSquash is een multifunctioneel sportcentrum gelegen aan de Noordoost zijde van Hoofddorp, nabij de rand van de bebouwde kom. Vanaf de autosnelweg is het sportcentrum binnen 5 a 10 minuten te bereiken en het centrum heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. ‘MeerSquash is doordeweeks van 08.00 tot 00.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur geopend en beschikt over 10 squashbanen, 1 fitnessruimte van ca. 250m², 1 aerobicszaal, kleedkamers met sauna, een restaurant, een uitgebreid horecagedeelte inclusief groot terras en een gezellige bar.

Adres: Arnolduspark 13, 2132 CR Hoofdorp, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)23 5623514
Stad: Hoofdorp
Route: Arnolduspark 13
Postcode: 2132 CR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 00:00
Dinsdag: 08:00 - 00:00
Woensdag: 08:00 - 00:00
Donderdag: 08:00 - 00:00
Vrijdag: 08:00 - 03:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Aerobics Hoofddorp, Zaaltje huren Hoofddorp, Small Group Training Hoofddorp, Sporten onder begeleiding Hoofddorp, Squash Noordwijk, Fitness Hoofddorp, Personal trainer Hoofddorp, Verjaardag vieren Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FIFPro Women's World XI FIFPro Women's World XI 2 km The player-driven award, which is selected by female footballers worldwide.
Gek Op Taart Gek Op Taart 4 km Bent u ook zo gek op taart! Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij een speciale ge...
Nice Cakes Nice Cakes 4 km Nice Cakes staat voor mooie en heerlijk gedecoreerde marsepein of fondant taarten. Me...
Bridge Club Hoofddorp Bridge Club Hoofddorp 6 km Een gezellige bridgeclub met een A-, B- en C-lijn.
Recensies
Zo jammer dat we niet kunnen sporten! Mis jullie allemaal hoor.......
Goede 1 op 1 begeleiding en genoeg ruimte om op afstand te kunnen sporten
Leuke eenvoudige squashbaan. Vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteitverhouding.
Prima squash banen en kleinschalig fitnesscomplex, groepslessen oa Zumba, steps, yoga worden gegeven door ervaren trainers. Ook individuele begeleiding is mogelijk en het opstellen van een trainingschema.
Vriendelijke mensen. Fijne squashbaan en altijd behulpzaam als je vragen hebt over een racket bijvoorbeeld. In het midden van alle banen kun je lekker wat drinken achteraf en om je heen kijken naar mensen die aan het squashen zijn.
Superlokatie voor een feest! Betaalbaar en alles is bespreekbaar. Donny en Paul bedankt voor jullie gastheerschap tijdens de viering van de 50e verjaardag van mijn vrouw, we hadden een zaal vol tevreden gasten!
Ja goed hoor, we waren daar op een feest.
Gezellig en leuk personeel. Je kunt er super een feestje vieren!
Vanochtend weer een super bodyshape les van Simone. En daarna nog gezellig nakletsen met een bakkie koffie.
Leuke moderne establishment en voldoende squashbane. Zeer vriendelijke personeelsleden. Volop gratis parkeerplekken. Gemakkelijk bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid