facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meerhoeve Middenmeer

Info

Meerhoeve is, naast uw horecaverhuurbedrijf, ook hèt adres om uw feesten en partijen te vieren in onze sfeervolle landelijke ambiance.



"Welkom bij MEERHOEVE Catering & Horecaverhuur, hèt adres voor een geslaagd feest op elke gewenste locatie.Wij denken graag met u mee over het organiseren van uw feest of evenement en het inrichten van uw locatie. Desgewenst nemen wij u de gehele organisatie uit handen. Alles is bij ons bespreekbaar!Wij beschikken ook over een uiterst sfeervolle feestzaal in onze verbouwde boeren schuur. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven en geven net dat gezellige sfeertje waarnaar u op zoek bent. Bovendien is ons bedrijf gelegen in een prachtige landelijke omgeving en kunt u bij mooi weer genieten van rust en ruimte.Voor vrijblijvende informatie of voor een offerte op maat kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06 - 53 30 76 98."
Adres: Cultuurweg 4, 1775 RA Middenmeer
Telefoonnummer: 06 53307698
Stad: Middenmeer
Route: Cultuurweg 4
Postcode: 1775 RA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haunted House Haunted House 1 km Rond Halloween zorgt het Haunted House voor een angstaanjagende uitdaging... loop je ...
Flevo Hooligans Tournament Flevo Hooligans Tournament 2 km Flevo Hooligans Tournament, hét voetbal evenement op 1e pinksterdag!
CV de Meerkoetelaars CV de Meerkoetelaars 2 km Er is geen foto te bekennen van de vrijdag en de kindermiddag optocht hele slechte za...
Bij de BAAZ Bij de BAAZ 5 km Verbeterd sinds mijn vorige bezoek maanden geleden. Eten was goed en bediening erg vr...
Recensies
Super locatie, prima geregeld en super bediening, eigenaar denkt goed mee met organiseren, voor kinderen van de feestgangers ook super met springkussen en tuin waar ze kunnen spelen. GewoonTOP.
Leuke plek en goed eten van de bbq
Zeer mooie locatie voor al je feestjes, van bruiloft tot uitvaart alles is mogelijk
Weinig toiletten, veel jong personeel en niet allemaal gemotiveerd, glazen met drinken klein. Eigenaar wilde veel inspraak hebben in het feest en ging met regelmaat in discussie met degene die de muziek verzorgde.
Feestje gehad ,zeer sfeervolle lokatie,kan je best een feestje vieren
Geweldig leuke avond gehad gisteravond, personeelsfeestje van Pro-bedrijf Schagen. Vriendelijke en vlotte bediening zaal mooi sfeervol.
Prima locatie om je feest te houden.
Sinterklaas intocht, top geregeld
Fantastische plek om te zijn geweldige catering en alles heel sfeervol
Leuke plek net buiten het dorp waar echt leuke feesten worden gevierd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid