facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MeerDier van Grootel

MeerDier van Grootel

Info

MeerDier van Grootel is al meer dan 35 jaar actief als dierenspeciaalzaak in Horst.

Geschiedenis

Wij van MeerDier heten je van harte welkom in onze winkel: Dé plek waar jij en je huisdier je volledig thuis voelen, dus loop gewoon eens binnen om bij te praten dat vinden wij hartstikke gezellig en neem je huisdier lekker mee!

Omdat jij als gast de spil in ons bedrijf bent, vinden wij het belangrijk om je 100% aandacht te geven. Je kunt bij ons terecht met bijna alle vragen, waarop we altijd eerlijk en deskundig advies geven. Bijvoorbeeld over de verantwoordelijkheid die hoort bij het houden van een huisdier, maar natuurlijk ook over alle producten of diensten die je huisdier ook écht nodig heeft. Denk hierbij aan de passende producten, de juiste voeding of de noodzakelijke vaccinaties.

We zullen je alleen dát adviseren wat je ook echt nodig hebt en wat past bij jouw situatie. Mocht je onverhoopt toch een probleem hebben, dan lossen we dit samen op.

Samen met onze dierenarts, chiropractor, veterinair en alle medewerkers zijn wij: MeerDier!

Wij staan voor je klaar.
Voel je welkom.
Voel je thuis!

Team MeerDier



"Omdat jij als gast de spil in ons bedrijf bent, vinden wij het belangrijk om je 100% aandacht te geven. Je kunt bij ons terecht met bijna alle vragen, waarop we altijd eerlijk en deskundig advies geven. Bijvoorbeeld over de verantwoordelijkheid die hoort bij het houden van een huisdier, maar natuurlijk ook over alle producten of diensten die je huisdier ook écht nodig heeft. Denk hierbij aan de passende producten, de juiste voeding of de noodzakelijke vaccinaties.We zullen je alleen dát adviseren wat je ook echt nodig hebt en wat past bij jouw situatie. Mocht je onverhoopt toch een probleem hebben, dan lossen we dit samen op.Samen met onze dierenarts, chiropractor, veterinair en alle medewerkers zijn wij: MeerDier!"
Adres: Hoofdstraat 14 A, 5961 EZ Horst, Netherlands
Telefoonnummer: 077 397 0058
Stad: Horst
Route: Hoofdstraat 14 A
Postcode: 5961 EZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenwinkel Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piet Parkiet Dierenverblijven Piet Parkiet Dierenverblijven 547 meter Zeer tevreden met het eindresultaat van de benchombouw!
Dierenkliniek Horst EO Dierenkliniek Horst EO 642 meter Men wordt er goed ontvangen en geholpen.
Dierapotheker.nl Dierapotheker.nl 667 meter Dieetvoer besteld, was op voorraad stond erbij. Pas vier dagen later bevestigingsmail...
Recensies
Super service en de medewerkers willen altijd helpen met alle vragen over je huisdier!
Altijd goed advies en een fijne dierenarts in de winkel.
Enorm lieve mensen die er alles aan doen om je te helpen. Van speciaal voer bestellen tot je helpen je kind de hamster tam maken. Echt "ouderwetse" service dat je bijna nergens meer ziet.
Kom al jaren bij van Grootel ben er zeer tevreden over, goed vakkundig advies van vriendelijke meedenkende medewerkers topteam
Vriendelijk personeel!!! Goede service en vakmanschap staat daar hoog in het vaandel.
Mooie, goed gesorteerde winkel, vriendelijk personeel, met veel verstand van zaken. We komen hier graag.
Altijd vriendelijk en ze maken echt tijd voor je. Ze hebben zeker heel veel kennis in huis. Zorgzaam voor de klant. Ik rij graag die extra kilometers voor deze service.
Met liefde voor alle dieren professionele hulp en advies over van alles wat met je huisdier te maken heeft Ambulante dierenarts is aanwezig op afgesproken tijden. Fijne en betrouwbare plek
Perfecte dierenwinkel. Uitermate vriendelijke eigenaren en personeel. Veel kennis van zaken. Denken altijd mee met klant. Ruim assortiment.
Prima geadviseerd en geholpen deskundig advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid