facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meerbox selfstorage / opslagruimte Boxmeer

Meerbox selfstorage / opslagruimte Boxmeer

Info

Heeft u (opslag)ruimte nodig?
Bij Meerbox kunt u selfstorage opslagruimte huren zowel voor particulier als zakelijk gebruik. www.meerbox.nl

Geschiedenis

Heeft u (opslag)ruimte nodig?
Bij Meerbox kunt u selfstorage opslagruimte huren zowel voor particulier als zakelijk gebruik. www.meerbox.nl

Adres: ’t Leucker 12, 5831DB Boxmeer
Telefoonnummer: 0653110975
Stad: Boxmeer
Route: ’t Leucker 12
Postcode: 5831DB


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 06:00 - 23:00
Zondag: 06:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Opslagruimte huren Boxmeer, Opslagruimte huren Cuijk, Van Dijk opslag Boxmeer, Meerbox Venray, Boxhuur
Recensies
Keurige moderne opslag. Het complex is schoon en droog en bijna 24 uur per dag toegankelijk. Alle wenselijke hulpmiddelen zijn aanwezig, van een goederenlift, diverse karren en steekwagens tot zelfs een bezem en stoffer en blik om op te ruimen. Het contact verliep in mijn geval snel, vriendelijk en ongecompliceerd. Binnen twee dagen na het eerste contact was de opslagbox in gebruik. Er wordt vlot gereageerd op berichten en meegedacht waar dat kan. Ook het eindigen van de huur was ongecompliceerd en snel geregeld. Nog op de dag van inleveren van de sleutels was de borg alweer teruggestort. Het team van Meerbox levert geweldige service en een prima product voor het geld dat je ervoor betaalt. Ik kan niet anders dan Meerbox van ganser harte aanbevelen!
Al ruim 2 jaar mijn spulletjes hier in opslag vanwege verblijf in het buitenland en heel tevreden! Recent voor het eerst terug geweest en alles inclusief kleding, schoenen etc was nog in precies dezelfde staat als toen het erin ging. Toon biedt flexibele, vriendelijke en persoonlijke service. De mogelijkheid om gratis een boedelbak te lenen is ook erg fijn.
We hebben geruime tijd 1.5 jaar de box gehuurd gehad , altijd was het een nette en een schone opberg ruimte , van 6.00 uur tot 23.00 uur bereikbaar , Alle hulp middelen om spullen te verplaatsen zijn aanwezig . toilet en wastafel zijn ook aanwezig een goede service , Dit is om iedereen aan te raden , om hier een box te huren .
Ik huur al een jaar opslagruimte bij Meerbox. Opslagruimtes zijn heel schoon en netjes ook is het voorzien van steekwagen en andere hulp middelen voor transport. Verder is de eigenaar altijd bereikbaar en altijd behulpzaam geweest in het mee helpen over verhuizen van mijn spullen.
Super locatie, mensen komen afspraken na! Super snelle service , hele mooie nette ruimte! Lift aanwezig voor 1e verdieping ! Super vriendelijke mensen! Veel hulpmiddelen aanwezig en ruime parkeerplaats !!!! Echt een aanrader en Top locatie! Prijs is ook perfect!! Al met al een aanrader! En het mooiste is dat je 23 per dag erin kunt! H.Broeks
Ik kom dagelijks bij Meerbox, ik gebruik deze box bedrijfsmatig. Makkelijk te bereiken, ziet er netjes uit en er zit sinds kort zelfs een lift in! Als er iets is of je hebt vragen kun je de eigenaar altijd makkelijk bereiken en hij reageert snel. Geschikte plaats voor opslag!
Zeer nette opslag welke goed word bijgehouden. Huisraad heeft niets geleden, temperatuur en vochtigheid zijn in orde. Boxen schoon en praktisch. Lift werkt perfect voor de boxen op de 1e etage.
Opslag bij Meerbox is hartstikke handig en 'a peace of cake'. Prima service, schone opslag en alles goed geregeld. Aanrader voor als je even of voor langere tijd omhoog zit met je spulletjes.
Toplocatie midden in Boxmeer! Alle voorzieningen aanwezig; goederenlift, steekkarretjes,cameratoezicht en een relaxt tandartsmuziekje terwijl je aan het verhuizen bent!
Schoon, steekwagens en hondjes aanwezig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid