facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meer winst door hypnose

Meer winst door hypnose

Info

wij halen ondernemers uit hypnose? Daar door kunnen ze zijn wie ze willen zijn



"Meer winst door hypnoseGebaseerd op een studie van wat ondernemers succesvol maakt, gecombineerd met zijn eigen ervaring met wat er mogelijk is met hypnose, heeft Ricardo Nielsen, de oprichter van “Meer winst door hypnose”, een methodiek ontwikkeld. Het hypnose vliegwiel voor ondernemers.In deze methode wordt ervoor gezorgd dat er op al deze groei principes beter gepresteerd wordt. Hierdoor zal een onderneming naar een hoger niveau getild worden. Hypnose wordt in deze methode gebruikt om op een supersnelle manier van belemmerende overtuigingen af te komen. Met deze methode halen ondernemers meer winst.Wij zijn zo overtuigd van deze methodiek dat er een geld terug garantie is. Dit geldt voor de workshops en programma's"
Adres: adm. lucashof 12, 3115 HM Schiedam
Telefoonnummer: 651835865
Stad: Schiedam
Route: adm. lucashof 12
Postcode: 3115 HM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emma: Reiki, Healing & Reading Emma: Reiki, Healing & Reading 1 km Ik word altijd hartelijk ontvangen door lieve Emma. Tijdens de behandeling wist ze pr...
Kamlang Kamlang 2 km Ik had 3 massage cadeau gehad. Ben 2x bij Marjolein geweest en de 3e heb ik aan mijn ...
Fight Team Schiedam Fight Team Schiedam 3 km Supermooie sportschool met 2 zalen. Er u is zelfs mogelijkheid voor de Dames om te tr...
Perfect Performance Academy Perfect Performance Academy 3 km Perfect Performance Academy
Power Vrouw Power Vrouw 4 km Power Vrouw is een coachingspraktijk gericht op de vrouw en helpt vrouwen om meer bal...
Mabon Coaching Mabon Coaching 4 km Als resultaatgerichte wandelcoach help ik volwassen ADHD’ers, die dagelijks meer over...
Recensies
Ik raad Ricardo absoluut aan. Ricardo is iemand die naast ontzettend goed is in zijn vak, ook met veel enthousiasme vertelt over zijn vak. Hij maakte direct tijd vrij voor mij toen ik hem nodig had en wist mij dankzij hypnose snel blijvend tot rust te brengen, wat ik echt nodig had op dat moment. Ik ben Ricardo enorm dankbaar, en als je een mentale blokkade ervaart adviseer ik je door Ricardo te laten helpen. Deze man weet wat hij doet, weet al snel welke vorm van hulp je nodig hebt en stelt je gerust van begin tot einde. Ricardo bedankt, en tot snel!
Ricardo is echt ontzettend goed in wat hij doet. Ik heb een traject bij hem gevolgd en ik heb veel van hem mogen leren en merk dat bepaalde negatieve overtuigen helemaal weg zijn, echt wow! Ook merk ik dat ik nu assertiever ben geworden en doelgericht aan mijn dromen werk. Compleet anders als toen ik bij Ricardo binnenstapte. Ricardo is een warme, betrouwbare coach die ik iedereen kan aanraden! Dankjewel voor alles! Groet Esmee
Ricardo heb ik ervaren als een sterke coach. Hij weet met zijn rijke kennis aan te klikken op mijn ondernemersverhaal en daagt me uit om zijn kritische vragen te beantwoorden. Ik heb daardoor veel helderheid gekregen over mijn ingeslagen pad. Daardoor zet ik mijzelf supergemotiveerd en met een helder verhaal in de markt. Super!
Geweldige inzichten gekregen en heel persoonlijk geholpen! Ricardo brengt gelijkgestemden bij elkaar en denkt mee hoe je jouw leven op dit moment naar het volgende niveau tilt. Een absolute aanrader!
Je wordt al vrolijk van Ricardo zijn aanwezigheid. Neemt de tijd voor je en wilt echt helpen. Ricardo snapt ondernemers goed. Ik heb Ricardo ingeschakeld voor slaapproblemen. Nu was dit wel tijdens mijn zwangerschap en slapen en zwanger zijn gaat sowieso niet altijd even lekker, wel heeft het mij veel rust opgeleverd. Ik zou nog wel een keer coaching van Ricardo willen maar dan meer Business gericht.
Ricardo is een fijne business coach. Veel humor en hij houdt je bij de les. Hij heeft goede ideeen en geeft ook veel ruimte voor mijn eigen dingen.
Ricardo is relaxed en doortastend tegelijk. Hij wist me snel op mijn 'spoor' te zetten. Goede luisteraar en zijn hypno sessies geven net dat extra om ook direct je onbewuste en vaak belemmerende patronen, aan te pakken. Totaal niet zweverig, want daarhou ik niet van. Dankjewel Ricardo!
Heb een fijne coaching sessie met Ricardo gehad. Hij laat je zelf veel denken en neemt echt de tijd voor je. Kan alle kanten op gaan dankzij zijn brede kennis en ervaring. Zowel op persoonlijk vlak, ondernemerschap en belemmerende gedachtes kon hij me helpen. Stukje hypnose en NLP wat hij toevoegt maakte het extra interessant. Thanx ricardo !
Ricardo is een toffe business coach. Hij is feest om mee te werken, heeft goede ideeën en is een stok achter de deur. Nu maak ik de stappen om mijn bedrijf te laten groeien, aan de hand van zijn hypnose vliegwiel voor ondernemers!
Ricardo heeft mij met één hypnose-sessie van een vervelend probleem af geholpen. Dit had ik jaren eerder moeten doen! Ricardo heeft een open positieve houding en je voelt je direct op je gemak. Ik kan dit een ieder aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid