facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MEER Vastgoed

MEER Vastgoed

Info

MEER Vastgoed is een lokale ontwikkelaar met als werkgebied voornamelijk de regio Haarlemmermeer, Schiphol en Aalsmeer.

Geschiedenis

MEER Vastgoed houdt zich bezig met de ontwikkeling van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Dat doen wij graag in samenwerking of in opdracht van derden. In de praktijk betekent dit in het kort dat we projecten ontwikkelen en -in samenwerking- bouwen, (ver)kopen en/of verhuren.

Met onze grote dosis kennis, ervaring en flexibiliteit is iedere particulier en ondernemer voor zijn of haar huisvestingsvraagstukken bij MEER Vastgoed aan het juiste adres!



"MEER Vastgoed richt zich als Aalsmeerse projectontwikkelaar op projecten in Aalsmeer en de omliggende gemeentes. De focus ligt grotendeels op het ontwikkelen en uitvoeren van lokale, binnenstedelijke projecten.Kernwaarden: professionaliteit, laagdrempeligheid, korte lijnen en daardoor slagvaardig."
Adres: Stommeerweg 72h, 1431 EX Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297-532144
Stad: Aalsmeer
Route: Stommeerweg 72h
Postcode: 1431 EX



op zoek naar gerelateerd: Schillingweg 1 Nieuw-Vennep, Nieuwbouw Rijsenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De tuinen van Aalsmeer De tuinen van Aalsmeer 549 meter Erg leuk om de historie te zien hoe er vroeger planten werden gekweekt in de kas. Inc...
Huis kopen Aalsmeer Huis kopen Aalsmeer 1 km Karakteristieke vrijstaande woning in Aalsmeer te koop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid