facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meeder Audiologie Gehoorwinkel

Meeder Audiologie Gehoorwinkel
Adres: Langestraat 2, 3861 BN Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: (033) 245 94 90
Stad: Nijkerk
Route: Langestraat 2
Postcode: 3861 BN



op zoek naar gerelateerd: Audicien, Schoonenberg, Beter Horen
Recensies
Wij zijn geen klanten. Maar werden snel en vriendelijk geholpen toen door een onhandige actie de batterij vast zat in een hoortoestel. Dank!
Wij werden door de kno arts doorverwezen naar een concurrent gehoorwinkel voor het op maat maken van zwem oordopjes. Bij het horen van de prijs 90 euro vielen wij stijl achterover. De zwemlessen zijn al duur genoeg. Tot ik bij Edgar terecht kwam, hij heeft tegen een acceptabel bedrag passende oordopjes gemaakt voor onze zoon. En wat deed hij dit leuk en kindvriendelijk, ons zoontje heeft het er nog over! Ik beveel deze winkel aan iedereen aan!!
Deze mensen hebben echt verstand van jouw gehoor. En deze kennis gebruiken zij om jou te adviseren. Ik heb best al veel ervaring met gehoorwinkeks maar dit bedrijf heeft mij na jaren gehoor ellende en veel weggegooid geld echt kunnen helpen.
Al jaren ben ik klant bij de gehoorwinkel in Nijkerk. En zeer tevreden! Edgar is een kundige man, een echte specialist in zijn vakgebied! Hij denkt in mogelijkheden, zit zich volledig in om maatwerk af te leveren, ik voel mij gezien en vooral gehoord.
Na een lange onbevredigende periode bij een gehoor-keten na goed zoeken uitgekomen bij de Gehoorwinkel in Nijkerk. Wat een verademing!! Hier komen vakmanschap, goed luisteren en geduld bij elkaar. Mijn gehoortoestellen zijn perfect afgesteld. De service is echt geweldig en gratis. Ga hier nooit meer weg!!!!!!
Gehoor winkel Nijkerk. Zeer goed wordt hier met klanten omgegaan Edgar de eigenaar neemt tijd voor de klant. Je kan altijd met jou probleem bij hem terecht en geeft ze er goed advies.
Ruim 3 jaar klant en voor mij 5 sterren. Objectief, deskundig, informatief over kosten, advies in hoogste vergoeding zorgverzekeraar, zorgvuldige gehoortesten, aandacht voor details, plezierig ontvangst. Gisteren dit alles weer ervaren en kom daar graag terug want ons gehoor verdient het beste.
Na n jaar voor “ controle “ op mijn verzoek omdat ik ga verhuizen langs geweest bij de Gehoorwinkel. Op n vriendelijke, prettige, kundige manier geholpen en er werd niets afgerekend. Ik kom hier de volgende keer graag van uit Zutphen terug.
Netjes en professioneel geholpen, top!
Zeer slechte zaak, initieel kwamen wij hier terecht op advies van de verzekering. Echter blijkt achteraf dat er totaal onjuist gerekend wordt op de totale kosten. Het toestel wordt duurder verkocht dan afgesproken met de verzekering. Hierdoor valt het eigen te betalen deel vele malen hoger uit dan het behoort te zijn. Ons is uiteindelijk door de Univé geadviseerd om contact op te nemen met oogvoororen.nl welke namelijk de bepalende prijs richtlijnen neer blijkt te zetten. Na contact met oogvoororen kwamen wij ineens ruim 500 euro goedkoper uit. Een behoorlijk verschil vinden wij! Uiteindelijk hebben we het hoortoestel ingeleverd en zijn we voor de service van oogvoororen gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid