facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medium Danielle

Medium Danielle

Info

www.medium-danielle.nl Medium Danielle bekend v/h 6dezintuig. Vragen over relatie, werk etc? Boek nu een reading

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een #betrouwbaar #medium? Dan kom ik graag in contact met u om uw verder te helpen op uw weg. Wellicht dat u mijn naam herkend. Dat kan: in het verleden heb ik als #spiritueel #medium meegedaan aan het tv programma het #zesde #zintuig.

Als #medium ben ik gespecialiseerd in het #spiritueel begeleiden en het #coachen van mensen.

Enkele voorbeelden van situaties in uw leven waarmee ik u verder kan helpen zijn:

Ik loop vast in mijn werk want het past niet meer bij mij, maar ik weet niet zo goed welke richting ik nu uit moet gaan en wat bij mij past.

Ik wil graag inzicht hebben in mijn huidige relatie, ik wil eigenlijk niet meer verder met mijn partner, maar ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen want ik ben bang om alleen te zijn.

Ik voel me heel erg alleen en weet niet zo goed hoe ik aansluiting moet vinden.

Mijn partner is overleden en ik voel me heel erg eenzaam, ik zou graag willen weten of hij bij me is.

Ik word heel erg gepest op school en ik kan er met niemand over praten want niemand begrijpt mij.

Ik ben #paranormaal #begaafd maar ik pak alles van iedereen op, hoe kan ik hiermee omgaan?

En natuurlijk kan ik u ook op alle andere vlakken verder op weg helpen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.






Het overdragen van de #spirituele #helderziende #waarnemingen doe ik op mijn eigen humoristische en nuchtere manier daar niemand baat heeft bij zweefkezen of parariteiten. Want #paranormaal en #helderziendheid is in mijn opinie gewoon normaal!

PRAKTIJK MEDIUM DANIELLE

Praktijk #Medium Danielle is gevestigd in #Wijchen vlakbij #Nijmegen en ligt in provincie #Gelderland. Veel mensen uit de regio Nijmegen hebben de weg naar mijn praktijk al gevonden.

Woont u verder weg en bent u niet in staat om naar mijn praktijk te komen? Geen probleem, als helderziend en paranormaal medium kan ik u ook op afstand helpen. Zo kunt u ook een telefonisch consult aanvragen of een email consult.

WERKWIJZE MEDIUM DANIELLE

Met behulp van mijn spiritualiteit, levenservaringen, helderziende waarnemingen en psychologisch inzicht stem ik me af op de energie die vrijkomt. Dit kan aan de hand van je energieveld. Via deze manier van afstemmen kan ik je als Medium helpen om tot de kern van je probleem te komen zodat je weer je eigen weg kunt vervolgen op jouw levenspad.

Tevens maak ik #contact met #overledenen. Ik probeer hierbij feiten en bewijzen naar voren te halen die op de #overledene in het leven van toepassing waren.

Tot #helderziend(s)

Adres: De lingert 6461, 6605 DG Wijchen
Telefoonnummer: 0614609232
Stad: Wijchen
Route: De lingert 6461
Postcode: 6605 DG



op zoek naar gerelateerd: Medium consult thuis, Ervaringen medium Daniëlle, Medium afspraak maken, Reviews mediums, Medium Brabant, Beste medium van Nederland, Medium 06 nummer, Paragnost bezoeken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanshine Fotografie Sanshine Fotografie 3 km Aangenaam! Mijn naam is Sanne Suwandi.Samen met mijn Nikon & toebehoren heb ik al vee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid