facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mediterrance

Mediterrance

Geschiedenis

Bij Restaurant Mediterrance kunt u terecht om te genieten van onze uitgebreide all-in buffet.. Al 14 jaar bevinden wij ons in het hart van Apeldoorn waar wij met passie en op geheel Mediterrane wijze koken. Ons restaurant biedt plaats aan 210 personen, zodat wij ook voor al uw feesten, partijen en vergaderingen een goede locatie zijn.

Kortom, wij bezorgen u graag een heerlijk en gezellig avondje uit!



"Mediterraans Buffet restaurant in Apeldoorn. Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs. Inclusief live-cooking zoals grill, pasta en pizzOnze gerechten zijn allemaal halal."
Adres: Marktstraat 4, 7311 LH Apeldoorn
Telefoonnummer: 0555788866
Stad: Apeldoorn
Route: Marktstraat 4
Postcode: 7311 LH



op zoek naar gerelateerd: Buffet restaurant Apeldoorn, Dinerbon Apeldoorn, Wokrestaurant in Apeldoorn, Orange Apeldoorn, Wegrestaurant Apeldoorn, Biefstuk Apeldoorn, Catalunia Apeldoorn, Lunchbuffet Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mangal Grill Restaurant Mangal Grill Restaurant 317 meter Vertaald door Google Super Origineel Super
Restaurant Diyar Restaurant Diyar 319 meter Kwamen hier vaker. Beviel altijd goed en nog steeds wel, maar helaas gaat het er wel ...
Palladino Palladino 2 km Hele lekker meatparty xl met knoflook en Chili en kaas .ik neem vaak zonder Chili. Be...
Saray05 Saray05 4 km Vis pizza besteld. Hij was lekker snel klaar, maar smaakte wel zout. Parkeren: Er is...
Recensies
We zijn 2x geweest open buffet en we zijn ontzettend tevreden over het eten en de service.
Beste Halal restaurant in Apeldoorn en Gelderland Vriendelijk personeel en zeer uitgebreid buffet. 100% aanrader!
Vandaag gegeten maar viel erg tegen. Bier was niet koud en dit ook aangegeven maar werd niets aan gedaan. Weinig keus aan groente en de kant en klaar maaltijden lasagne,Pizza enz vielen tegen. Fruit was ook niet goed gesneden.Biefstuk werd elke keer te lang gebaken en de hamburger juist weer te kort. Personeel was wel aardig maar zal hier zelf niet niet meer heen gaan.
We hebben hier heerlijk gegeten. Voor mijn ouders was dit de eerste keer dat ze tapas hebben gegeten. En ze hebben er van genoten. Mooie locatie en vriendelijk personeel vooral dat chinees meisje. Sommigen van het personeel zijn soms slecht te verstaan. Maar de zaak zat helemaal vol en dan is er veel rumoer, hier kan nog wel aan gewerkt worden. We kunnen terug kijken op een leuke en smakelijke avond. Echt een aan rader.
Ik kwam er gisteravond voor de tapas, en had eigenlijk een beetje een rommelige service, maar lekker eten verwacht. De service was echter uitstekend, ben niet vaak zo goed bediend. Verder was het eten echt heerlijk de kip piri piri was fantastisch. En het decor was uitstekend met een leuke mediterraanse sfeer en prachtige ramen. Het enige echte minpunt dat ik tegen ben gekomen, is dat de porties spare-ribs en patat groter waren in de tweede ronde. Maar voor 28.50 per persoon onbeperkt tapas met dessert, en een gratis bioscoopbon kan ik niet klagen over het totaal plaatje.
Op vakantieveilingen voor € 30 een 3 gangen menu voor twee personen gescoord € 25+€5 veilingkosten. Zag bij aankomst dat een dergelijk menu voor € 17,50 pp wordt aangeboden, toch € 5,00 verdient, dat zijn de eerste 2 drankjes. We moesten reserveren en wat een week geleden niet lukte lukte nu wel: we konden op dezelfde avond terecht. De ontvangst was hartelijk en dat bleef het ook de rest van ons bezoek. Er was keuze uit 4 voor- en hoofdgerechten en 3 nagerechten. Het werd een tomatensoep en een Carpaccio, als hoofdgerecht Biefstuk met pepersaus en als dessert een Dame Blanche en een coupe met romig citroenijs met mint. De bediening was zoals gezegd hartelijk en mooi op tijd, er werd ook netjes gevraagd of we al klaar waren voor de volgende gang. De gerechten waren allemaal vers, goed op smaak en -temperatuur en de porties waren voor ons gemiddelde eters groot genoeg. Bij het hoofdgerecht werden goed gebakken frites en een gemengde salade geserveerd, de kwaliteit van het ijs was voor deze prijs zeker goed. Na afloop nog een gesprekje met de bedrijfsleiding gehad, een vriendelijke, gedreven horecaman die ons informeerde over zijn uitbreidingsplannen en vertelde kwaliteit en gastvrijheid erg belangrijk te vinden. Voor ons een ruime voldoende, gaan we zeker nog eens naar toe.
Ik was hier naartoe gekomen omdat ik in het verleden heerlijk had gegeten. Dat was nu anders!! De carpaccio die m'n vrouw bestelde had obscure bruine randjes... De maaltijdsalade van m'n vrouw werd tegelijk met mijn soep gebracht. Ook ik kreeg meteen de salade die bij m'n hoofdgerecht hoorde. Mijn ossenhaas leek uit de vriezer te komen; de textuur was niet zoals ik die gewend ben... Al met al een teleurstellende ervaring. Het lijkt erop dat Mediterrance haar beste tijd heeft gehad.
Twijfels over de versheid van met name het vlees. Biefstuk werd behoorlijk doorbakken, wat niet gek was, want er lag op een donderdagavond veel meer vlees klaar dan voor een groep van zes en één stelletje nodig was. Geen idee of hetzelfde vlees de volgende dag weer werd klaar gelegd. Pizza's werden vers bereid en waren goed.
Erg leuke locatie en daar is het ook mee gezegd. De bediening was onder de maat, hingen over je bord heen, waar niet vriendelijk en de over was slecht te verstaan. Het eten was redelijk...waren geen bijzondere gerechtjes en het leek alsof sommige gerechten uit een bakje kwamen. De opzet van turkse gerechtjes bij de tapas is een leuk idee, maar helaas gingen we teleurgesteld naar huis
Was echt gezellig! Eten werd zorgvuldig en goed bereid. Normaal aanbod maar was ontzettend lekker! Personeel was zeer vriendelijk en werd erg veel tijd ingestoken. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid