facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medische Hypnose

Medische Hypnose

Info

Zoek jij voor je zoon of dochter hulp?
Neem nu contact op!

Geschiedenis

Bij het Centrum Voor Medische Hypnotherapie bezien we depressie niet als een op zichzelf staand iets. Er ligt in onze ogen altijd een diepere oorzaak aan ten grondslag. Dat kan een eenmalige ingrijpende gebeurtenis zijn of een opeenstapeling van ingrijpende gebeurtenissen. Dat wil niet zeggen dat een ingrijpende gebeurtenis (eenmalig of bij herhaling) per definitie leidt tot een depressie. Om een depressie te ontwikkelen spelen meer factoren een rol. Andersom zijn we van mening dat een depressie zich niet kan ontwikkelen zonder een ingrijpende gebeurtenis.

Wat bepaalt dan of iemand een gebeurtenis wel of niet als ingrijpend ervaart? Hierin spelen achtergrond, ervaringen, biologische, psychologische en omgevingsfactoren een belangrijke rol. Bij de behandeling van depressie en depressieve stoornissen richten wij ons niet alleen op de symptomen, maar besteden we óók aandacht aan de diepere oorzaak: de traumatische gebeurtenis die eraan ten grondslag ligt.

Hierbij speelt in onze visie de samenhang tussen lichaam, geest en ziel een belangrijke rol. De ziel, die incarneert, heeft als hoogste doelstelling zichzelf volledig te ervaren. Lichaam en geest zijn daartoe “slechts de instrumenten”. Ze kunnen niet los van elkaar worden gezien. De “bagage” die iemand op zielsniveau met zich mee draagt, werkt door in de geest en de geest heeft een onmiskenbare doorwerking in het lichaam.

Het diepste trauma is het ongewenst zijn, de ultieme afwijzing van haar bestaan. Daarmee is er geen hechting, maar kou en eenzaamheid. Het eigen waardegevoel (ik ben goed zoals ik ben) kan zich niet goed ontwikkelen, want mijn bestaansrecht is discutabel. Bij het Centrum Voor Medische Hypnotherapie helpen we je om jouw waardegevoel terug te vinden. Waardoor jij, in het hier en nu, volledig de ruimte ervaart om tot nieuwe gedragskeuzes te komen.

Adres: Nonnenwater 14, 2801VA Gouda
Telefoonnummer: 0182–756806
Stad: Gouda
Route: Nonnenwater 14
Postcode: 2801VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rayer HealthCare Rayer HealthCare 1 km Weten precies wat de pijn inhoud en helpen optimaal mee om het te verhelpen.
Logopedie Groene Hart Logopedie Groene Hart 3 km Ilona is super! Mijn dochter gaat hier iedere week met plezier naartoe
Recensies
Helaas niet gewerkt. Ik wou stoppen met roken en na korte tijd kwam ik in geweldsituatie terecht. Van de stress gaan roken. Mevrouw Blauw reageerde per mail kortaf en ik mocht terug komen als volle pond weer betaalde. Heel koud. Ik ben online bij Marcel Borst terecht gekomen en eindelijk van het roken af. Al bijna 1 jaar! Aanrader dus. Ik stop wel ofzo heet zijn site.
Wat een kadootje voor jezelf om een hypnose behandeling bij Esther te boeken. Mijn man al ruim 3 maanden zonder problemen gestopt met roken en ik na ruim 2.5 maand 5 kilo afgevallen en zonder problemen geen alcohol meer gedronken door de weeks. en in het weekend ook een stuk minder Het " stemmetje" in mijn hoofd is zo goed als verdwenen en dat geeft mij heel veel rust. Wat ons betreft een aanrader!
esther ik ben op 1 maart bij je op consult geweest om af te vallen. Ik kan je vertellen het werkt ik ben nu 7 kilo af gevallen het gaat niet hard maar val elke week een paar ons af. ik wil je daar hartelijk voor bedanken ook al moet ik het zelf doen maar het bewijst wel dat hypnose werkt .
Mijn advies is om niet voor hypnotherapie Blaauw te kiezen. Zij ligt gemiddeld gezien een stuk hoger in prijs met vergelijkbare behandelaars. Zij heeft mij toegezegd dat er na 1 sessie al enig resultaat zou zijn. Dit kon zij niet nakomen. Voor mijn gevoel was ik ook niet in hypnose staat gekomen. Mevrouw geeft aan dat zij aan mij heeft kunnen zien dat ik dit wel was. Vervolgens haar klachtenafhandeling gaat als volgt; zij reageert hier niet op. Kortom bij twijfel kiest u voor een andere partij, is mijn advies.
Ik was al jaren te zwaar, mijn hele leven aan de lijn gedaan. Vorig jaar begonnen met het virtuele maagband traject. Ik vond het helemaal geweldig. Hele fijne begeleiding. Inmiddels bijna 30 kilo kwijt en ik voel me als herboren. Dank je wel Esther voor je steun en de heerlijke hypnose sessies.
Inmiddels al 11 kg kwijt. Esther is een fijne vrouw. Het voelde gelijk vertrouwd!
Bij Esther Blaauw hypnotherapie behandelingen gehad in combinatie met EMDR, fantastisch geholpen. Bij Esther voel ik mij vertrouwd en begrepen, verder is ze is erg deskundig en een doorpakker.
Het heeft me zo goed geholpen. Er viel een last van me af. Ik kan het iedereen aanraden. Esther is echt heel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid