facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medisch Kliniek Velsen

Info

Medische Kliniek Velsen zal naar verwachting in oktober openen en zal actief zijn op het gebied van:

- Plastische Chirurgie
- Anesthesiologie
- Radiologie
- Heelkunde
- Gynaecologie
- Neurochirurgie
- Orthopedie
- Transgender chirurgie

Adres: Leeghwaterweg 1b, 1951 NA Velsen-Noord
Telefoonnummer: +31850600855
Stad: Velsen-Noord
Route: Leeghwaterweg 1b
Postcode: 1951 NA



op zoek naar gerelateerd: Medische Kliniek Velsen Reviews, Medische Kliniek Velsen Vacatures, leeghwaterweg 1b velsen-noord, Medische Kliniek Velsen orthopedie, Medische Kliniek Velsen vergoeding, Mijn medisch dossier MKV, Neurochirurg Velsen, Heupoperatie Velsen
Recensies
Wat een geweldige kliniek, korte wachttijden. Zeer uitgebreid en goed geïnformeerd voor en na mijn spondylodese operatie. Mijn neurochirurg Dr. Bouwknegt raad ik dan ook ten zeerste aan. Maar al het overige personeel is ook kundig, super vriendelijk en service gericht. Mijn zorgverzekering heeft niet alles vergoed, MKZ heeft het verschil voor eigen rekening genomen. Ik herken dus absoluut niet de negatieve ervaringen eerder genoemd. Alles m.b.t. vergoedingen staat op de website en anders even persoonlijk contact zoeken.
Ergens in december doorverwezen naar een Uroloog van het medisch centrum in Velsen en een afspraak gemaakt voor 30januari. Vandaag 23 januari een telefoontje gekregen dan de uroloog in het medisch centrum in Velsen mijn klachten niet kan behandelen en ik dus opnieuw doorverwezen moet worden door mijn huisarts naar een ander centrum of ziekenhuis. Voor mij geen goeie ervaring dus aangezien ik al 3 maanden klachten heb en hoopte nu eindelijk duidelijkheid te krijgen. Maar nu weer opnieuw ergens in de wachtrij kan gaan staan.
Begin dit jaar in het MKV opgenomen met een kanaal stenose operatie in de rug. Probleem was slecht kunnen staan en lopen door een afknelling van de zenuwen in de lage rug. De operatie heeft dit probleem verholpen maar echt tevreden ben ik achteraf niet. De nazorg stelt niets voor en het lopen is bijna nog slechter dan vroeger omdat ik een klapvoet heb. Was die er al voor de operatie? Is mij nooit opgevallen. Is die gekomen door de operatie door beschadiging van de zenuwen? Valt niet te bewijzen. Ook constateer ik gevoelsverlies in de voeten. Kortom, het is sinds de operatie zowel beter als slechter geworden. Ik ben voorzichtig iemand zo'n operatie aan te raden.
Voor de 3e keer geopereerd aan een hernia. Dit keer Medische Kliniek Velsen-Noord. Dit vanwege de korte wachttijd. Moet eerlijk zeggen dat ik prima ben geholpen door mevrouw Duarte. Goede behandeling en uitstekende verpleging. Een aanrader als de wachttijden lang zijn in het ziekenhuis.
Een keer doorverwezen door mijn huisarts vanwege pijn in de knie. Uiteindelijk een prik gekregen, was na 5 minuten weer buiten Geen zorgcontract met mijn verzekering, maar dat wist ik. Ik wilde er snel van af..... mijn mening, het is een afvallig pand en schofterig duur, de prik koste €880,- Gewoon oplichting dus!
Volgens de gepeperde rekening die je van ze krijgt, vergoeden de verzekeraars 60 to 100 procent van de rekening. In mijn geval bleek dat slechts 40 procent te zijn. en dan was het eigen risico al betaald. Tevens mocht ik voor een gesprek van 8 minuten met een neurochirurg 400 euro betalen. Denk goed na voor je hier een afspraak maakt!
Eind februari volledige knieprothese geplaatst. Nu 7 maanden later, weer volledig mobiel en pijnvrij. Buiging perfect. Fietsen al na 4 maanden. Revalidatie met hulp van fysiotherapeut Leo Boon, heftig en niet pijnloos. Succes.
Pas op met deze zorgverlener. De korte wachttijden klinken aantrekkelijk, maar ze berekenen een prijs ver boven het marktconforme tarief in Nederland. Verzekeraars vergoeden maar marktconform waardoor je zelf duizenden euro's bij moet betalen.
2 sterren voor de afdeling radiologie, wat een toppers werken daar. De rest van het gebouw haalt de sterren naar beneden. Ten eerste armoedig en onaardige receptionist. Ten tweede ben ik geen stap verder gekomen. Terug naar ziekenhuis Alkmaar! Aanvulling: Weken later krijg ik een achterlijke rekening thuis, niet mooi meer. Ik was dus niet op de hoogte dat mijn zorgverzekering maar 40% dekte. Misschien eigen verantwoordelijkheid, maar iets meer transparantie zou fijn zijn. Ondanks de immense wachtrij bij ziekenhuis Alkmaar, nu wel verder geholpen en bijna pijnvrij!
Fantastische kliniek! Werkelijk waar nog nooit meegemaakt dat ik zó snel terecht kon. Voor de intake heb ik maar een weekje hoeven wachten. En toen nav de intake een MRI moest worden gemaakt, kon ik binnen 2 uurtjes al terecht op diezelfde dag. Aan de hand van de uitslag ook meteen weer doorgestuurd naar een nieuwe afdeling die mij verder kan helpen. Ook hier weer minimale wachttijd. Erg tevreden dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid