facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MediSalt

MediSalt

Info

Micro zeeklimaat

Geschiedenis

MediSalt creëert voor u een wonderbaarlijke wereld waarin u kennis maakt met de bewezen medicinale werking van zout. De Galos zoutgrot is geschikt voor jong en oud.

De Halo therapie (haleringstherapie) heeft een harmoniserende en helende werking op lichaam en geest. Door de hoge concentratie van essentiële mineralen in de lucht ontstaat er een uniek micro zeeklimaat. Mineralen die aanwezig zijn: jodium, magnesium, calcium, kalium, natrium.

De schone ioniserende lucht zorgt voor een verbetering van de algehele gezondheid en helpt bij het behandelen van allerlei klachten zoals: luchtweg problemen, hart- en vaatziekten, huid problemen, allergieën, uitputting, corpulentie en stress. Lees meer over de werking van de Halo therapie.

Tevens is deze therapie geschikt voor ontspanning en ontstressen.

Adres: Kebajastraat 43, 1336 NA Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-5212362
Stad: Almere-Buiten
Route: Kebajastraat 43
Postcode: 1336 NA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: 12:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Zoute lucht inademen
Recensies
Wat een super relaxte ervaring. Even 45 minuten je hoofd leeg maken terwijl je onderuit ligt in een zoutgrot. En dan schijnt het inademen van de mineralen nog goed voor je te zijn ook. Absoluut voor herhaling vatbaar!
De zoutgrot is erg mooi aangekleed, maar voor de rest is het niet een aantrekkelijk geheel. Is pas nieuw geloof ik, misschien dat dat het begin is.
Heerlijk ontspannen in een rustgevende grot.
Fijn om in de zoutgrot te zijn geweest.
Erg mooi erg leuk met bootje
Top. Helpt echt.
Vertaald door Google Zeer leuke en gezonde ervaring. Geeft me het gevoel nieuwe energie op te doen alsof ik een paar dagen op het strand doorbreng, maar zonder al die tijd vast te leggen. Ideaal voor drukke mensen :- Origineel Very nice and healthy experience. Makes me feel re-energized like spending a few days at the beach but without having to commit all that time. Great for busy people :-
Vertaald door Google Geweldige ervaring, gewoon doen! Origineel Great experience, just do it!
Vertaald door Google Ontspannende ervaring Origineel Relaxing experience
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid