facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medidis B.V.

Medidis B.V.

Info

Leverancier, producent en dienstverlener van medische gassen en apparatuur.

Geschiedenis

Medidis B.V. is een snelgroeiend dienstverlenend bedrijf met haar hoofdvestiging in Lelystad. In opdracht van zorgverzekeraars levert zij cliënten medicinale zuurstof en andere medische hulpmiddelen aan huis. Medidis heeft een compleet leveringsprogramma voor cliënten met chronische en tijdelijke luchtwegaandoeningen, longziektes en slaapstoornissen, zoals COPD, astma en OSAS. Daarnaast levert Medidis gassen en medische apparatuur aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Medidis onderscheidt zich door haar klantgerichte manier van werken.

Adres: Archimedeslaan 11, 8218ME Lelystad
Telefoonnummer: (+31) 320 267 600
Stad: Lelystad
Route: Archimedeslaan 11
Postcode: 8218ME


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Medidis maskers, Medidis overgenomen, Medidis vakantie, Klacht Medidis, Reis CPAP huren, Draagbare zuurstofconcentrator Medidis, Medidis vacatures, Medidis verneveling
Recensies
In tegenstelling, wat ik hier allemaal lees,heb ik maar EEN conclusie.Iedereen werkt enorm hard voor de cliënten. Ben PERFECT geholpen, VRIENDELIJK te woord gestaan,en binnen no time kregen wij de uitslagen die uitgelezen waren , professioneel advies,van een terzake deskundige proffesionele manager, en de te vervangen onderdelen van de Cpap. NIETS dan LOF, en een goede tip, geduld, en respect voor deze mensen. Vergeet niet dat als het doorverbinden even duurt, dat deze medewerkers dus OOK al die tijd bezig zijn voor U of voor mij. Nee voor mij hebben ze een hele vette 10.
Ik probeer al enkele maanden er tussen te komen maar helaas ,,, mijn cpap doet niks meer en wil een nieuwe aanvragen maar dat lukt steeds niet en heb je eindelijk iemand aan de lijn word je doorverbonden met als resultaat 3 kwatier in de wacht en dan word de verbinding verbroken het is wqat mij betreft een waardeloze toestand daar
Wat waardeloos ....hebben ze maar 1 telefoonniste ? Telkens als je bel ...u bent 15 de beller in de wachtrij .... Nee . Zeer zeker niet tevreden .....heb een brandende vraag ...
Bedrijf is bijna onbereikbaar. Wachtrijen van 14 tot 18 personen aan de telefoon is heel normaal! Ben al drie dagen aan het proberen maar kom er iet door!
Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, ik heb een masker dat kapot is en wil een nieuw masker bestellen. Kan helaas niet in contact komen met het bedrijf!
Oude Medidis was 16x beter dan huidig bedrijf hoe het ook heten mag. Slechte service en geen contact naar de klant toe. Moet overal om vragen, nemen zelf geen actie hetgeen Medidis wel deed! Zojuist na 30 minuten iemand aan de telefoon die niet naar de klant/patient luisterd. Ik ben klaar met dit bedrijf. Bagger!
Bedroevend slecht. Wacht al 2 weken op mijn masker. Ik heb heb al meerdere keren gebeld en krijg steeds als antwoord dat het product in het magazijn ligt en spoedig zal worden opgestuurd. Tot op heden niets ontvangen. Dit was voorheen wel anders.
Masker besteld en wijziging e-mail adres doorgegeven. Keurig te woord gestaan en goed geregeld. Wachttijd kon wat beter, was echter aan het werk en telefoon stond op speaker. Had er dus geen last van.
Zeer slecht contact met dit bedrijf te krijgen. Telefoon word niet beantwoord en via de email krijg je pas na een week een bericht terug. U word gebeld voor de vragen die u hebt gesteld. En tot op de dag van vandaag nog geen telefoontje gehad. Geen aanrader dit bedrijf.
Was voorheen een goed bedrijf , maar de laatste tijd waardeloos . Telefonisch slecht bereikbaar en als al opnemen en ze beloven terug te bellen gebeurt dat niet en mails worden niet beantwoord . Dus ga weg naar een andere zuurstof leverancier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid