facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medicura Zorgwinkel

Medicura Zorgwinkel

Info

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen.

Geschiedenis

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen.

Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen (medi) die een zelfstandig en veilig leven (cura) van de eindgebruiker bevorderen.

Onze deskundige en betrokken medewerkers staan voor u klaar voor professioneel advies, kwalitatieve hulpmiddelen en een complete dienstverlening. Of het nu gaat om een makkelijke of complexe zorgvraag, wij helpen u graag!



"Bij Medicura helpen we u aan medische en mobiliteits hulpmiddelen. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zelfstandig, veilig en comfortabel thuis moet kunnen zijn.Onze zorghulpmiddelen kunt u rechtstreeks bestellen in onze webshop of bij een Medicura Zorgwinkel bij u in de buurt. Of u nu tijdelijk ondersteuning nodig heeft of voor een langere periode een hulpmiddelen moet gebruiken. Met onze razendsnelle bezorgers heeft u de producten in een mum van tijd in huis."
Adres: Magnesiumstraat 7, 6031RV Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0880071100
Stad: Nederweert
Route: Magnesiumstraat 7
Postcode: 6031RV



op zoek naar gerelateerd: Thuiszorgwinkel Uden, Medische hulpmiddelen kopen, Zorgwinkel Boxmeer, Thuiszorgwinkel Den Bosch, Thuiszorgwinkel Boxmeer ziekenhuis, Medicura Vacatures, Zorgwinkel geleen, Medicura rollator huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgverlening PGZ Zorgverlening PGZ 1 km Waardeloze communicatie. Stond hier 9 maanden op de wachtlijst die in eerste instanti...
Buurtzorg Nederweert Buurtzorg Nederweert 2 km De beste zorg thuis!!
Recensies
Op internet staat dat de winkel in Nederweert ligt maar dat klopt niet. Deze ligt in Weert op de maaskade 64. Je wordt daar op vriendelijke en professionele wijze geholpen. Vele hulpmiddelen op voorraad met jarenlange garantie.
De kennis van uitleen hulpmiddelen is nihil. Slechte zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid