facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medical Beauty Center

Medical Beauty Center

Info

Medical Beauty Center, met vestigingen in Bergen op Zoom en Hoogerheide, is al jaren toonaangevend op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Geschiedenis

Ons hechte team bestaat uit schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, een visagiste,een nagelstyliste, een pedicure, een specialist in PMU, een gewichtsconsulente en een voedingswetenschapper/toxicologe. Onze specialisten zijn ervaren en gediplomeerde vakmensen die aangesloten zijn bij en erkend zijn door beroepsorganisaties zoals de ANBOS, NVH, Provoet en de BGN.

U geniet bij ons van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Wie bieden U een totaalconcept voor Uw uiterlijke verzorging!

We beschikken ook over een webwinkel Luxury4You zodat U vanuit thuis de producten waarmee wij werken kunt bestellen.



"Medical Beauty Center biedt u:- Een gezonde huid in een stralend uiterlijk- Ruim aanbod van behandelingen en behandelmethodes- Multidisciplinaire aanpak door professionele expertsAnbos, NVH, Provoet, BGNHBO huidtherapeuten en schoonheidsspeialisten- Ruime keuze uit groot assortiment van cosmeticamerken endermaceuticals- Op maat behandeling en individuele begeleiding – elke huid is uniek!- Door zorgverzekeraars erkende en door GGD goedgekeurdebehandelingen. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar!- Lid van de NVH, ANBOS en BGNWaarvoor kunt u bij Medical Beauty Center terecht?- Anti-aging of bestrijding van huidveroudering- Huidproblemen zoals o.a."
Adres: Antwerpesestraatweg 2, 4631NL Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164-652187
Stad: Hoogerheide
Route: Antwerpesestraatweg 2
Postcode: 4631NL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Luxury For You, Schoonheidssalon Bergen op Zoom, Luxury 4 you betrouwbaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxury4you.nl - De Huidwinkel Luxury4you.nl - De Huidwinkel 4 meter Top kwaliteit in zowel producten, behandelingen als service! Miranda Schalk en haar t...
Pedicuresalon Pedicuresalon "De Hoek" - Webwinkel 440 meter Laat hier uw voeten heerlijk verzorgen. Ook een ruim assortiment aan producten verkri...
Revita Beautysalon Revita Beautysalon 679 meter Schoonheidssalon(gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, wimpers en wenkbrauwen ...
Schoonheidssalon Aesthetic Sense Schoonheidssalon Aesthetic Sense 850 meter Ik ben gespecialiseerd ANBOS schoonheidsspecialiste met 15 jaar ervaring.
MOOI ZO Schoonheidssalon MOOI ZO Schoonheidssalon 1 km Mooie salon. Kalinka is erg vriendelijk en kundig.
Recensies
Na veel verschillende schoonheidssalons bezocht te hebben kwam ik in januari 2020 bij Medical Beauty Center terecht. Met veel aandacht is er gezocht naar de juiste behandeling en producten voor mijn huid. En het werkt :-! Mede door de persoonlijke aandacht en het medisch/ cosmetische advies van het Medical Beauty Center team kregen we mijn acne onder controle! Heel veel dank!
Medical Beauty Center is een professioneel bedrijf. Zij stralen dit uit en maken dit ook waar! Er wordt gewerkt met kwalitatief goede producten en het team bestaat uit goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Er wordt vooraf geanalyseerd welke behandeling het meest effectief is en dit wordt uitgebreid besproken met de klant. Ik kom al jaren met veel plezier langs bij de huidtherapeuten van Medical Beauty Center!
Top kwaliteit in zowel producten, behandelingen als service! Miranda Schalk en haar team hebben een professionalisme om U tegen te zeggen. Bij Medical Beauty Center kan je er zeker van zijn dat elke behandeling of product voldoet aan de nodige wetenschappelijk onderbouwde kwalificaties. Je huid is veilig bij hen. En jij hoeft enkel te genieten.
De dames van MBC zijn vriendelijk en verstaan hun vak als geen ander. Na lang tobben en van de een naar de andere salon gegaan eindelijk uitgekomen bij Medical Beauty Center. Ze hebben mijn probleemhuid weer rustig gekregen met de juiste behandeling en producten. Niets is ze teveel en na een behandeling is mijn huid en ben ikzelf weer vol energie. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Of je nu voor gezichtsbehandeling komt of om medische redenen, je wordt altijd vriendelijk ontvangen en vakkundig behandeld. Zo heeft huidtherapeute Shirley mijn tepelhof die na 25 jaar was vervaagd weer prachtig en op professionele wijze opnieuw bijgewerkt
Mooie praktijk met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Professionele huidtherapeuten die deskundig adviseren en goede producten gebruiken. Niet alleen voor huidbehandelingen, ook voor permanente make-up is dit het adres. Ik ben al 25 jaar tevreden klant.
Na vele jaren nog steeds erg tevreden over Medical Beauty Center in Hoogerheide. De ervaring vd schoonheidsspecialiste, de manier van overleg en behandeling zijn er top! Goede producten die aansluiten op de behandeling.
mooie verzorgde praktijk, altijd goed advies, vriendelijk en zeer bekwame medewerkers, locatie goed bereikbaar, parkeren voor de deur. goede producten in alle prijsklassen.
Erg blij met de resulten van mijn behandeling. Vriendelijk en deskundig personeel. Al jaren een tevreden klant.
Kundig personeel Vriendelijk Denken goed mee in mogelijkheden klantvriendelijk mooie locatie in een woord SUPER
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid