facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mediatrack

Mediatrack

Info

Vinyl persing, CD/DVD persing, CD mastering, akoestische opname op locatie, vormgeving

Geschiedenis

Mediatrack is dé ideale partner voor geheel verzorgde CD persingen, DVD persingen, LP (Vinyl) persingen.
Naast het persen kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorend drukwerk, de verpakking, vormgeving en ook de auteursrechten kunnen we voor u afwikkelen met STEMRA (indien nodig).
Iedereen met een opname kan voor persing bij ons terecht ongeacht genre of oplage, niets is ons te gek. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de weg naar een fantastisch eindresultaat. Op die weg willen we u graag persoonlijk begeleiden en van advies voorzien zodat er uiteindelijk een product van de persen rolt waar u trots op zult zijn.

U kunt bij ons ook terecht voor de hoogste kwaliteit in audio-opnamen én audio-nabewerking. Wij bieden u diverse mogelijkheden toegespitst op de specifieke wensen van uw project. Alle formaten van MP3, WAV tot hi-resolution (192/24) en ook DSD kunnen verwerkt worden.

Onze uitdrukkelijke specialisatie is akoestische opnames op locatie. Met ruim 25 jaar ervaring realiseren we opnames voor iedereen van amateur tot professional. Voor de nationaal en internationaal talent bieden we ruimte op ons label Cobra Records.



"Cobra Records is a record company with story telling albums in classical music. Remarkable projects performed by young talent and/or internationally well known musicians and special ensembles. COBRA RECORDS is known as a sympathetic, small, quality label with worldwide many excellent reviews.All albums are recorded in DSD and available in any high resolution format."
Adres: Walkade 22A, 3401 DS IJsselstein
Telefoonnummer: 020-6161775
Stad: IJsselstein
Route: Walkade 22A
Postcode: 3401 DS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bronsheim Music Bronsheim Music 656 meter Vertaald door Google FANTASTISCH!!! Origineel FANTASTIC!!!
PrintSquad PrintSquad 864 meter Wij halen het maximale uit digital print. En als het moet zetten we daarvoor de werel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid