facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MediaMindz

MediaMindz
"Iedere opdracht en wens van een klant is uniek. Daarom maken wij alles op maat zodat het naadloos aansluit bij de wensen van de klant en bij haar eindgebruiker. Wij ontwikkelen diverse producten als op maat gemaakte websites, apps, online marketing en diverse gedrukte media."
Adres: Merumerkerkweg 1, 6049BX Roermond
Telefoonnummer: 0475 - 74 30 30
Stad: Roermond
Route: Merumerkerkweg 1
Postcode: 6049BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Start Met Gemak Start Met Gemak 0 meter Wij helpen startende ondernemers met marketing op een laagdrempelige en betaalbare ma...
Tim van Oost Tim van Oost 4 km Tivano is een reclamebureau voor digitale marketing in Maasbracht. Wij helpen bedrijv...
Wowdeal Wowdeal 4 km Koffiezetapparaat Philips besteld. Niets ontvangen en geen bericht op mijn mail. Mail...
JM Beletteringen Roermond JM Beletteringen Roermond 5 km Ervaring, passie en altijd kwaliteit. Top ondernemer!
Brandcare B.V. Brandcare B.V. 5 km Al de boarding voor Rush-Hour keurig op tijd geleverd en goede check op de aangeleve...
Recensies
Wij werken al meerdere jaren samen met Vincent en met MediaMindz en zijn altijd zeer tevreden. Ze bieden een uitstekende combinatie van design en programmering, hebben verstand van marketing en alles wat daarbij komt kijken en denken altijd heel goed mee.
Vijf redenen waarom het altijd loont om de samenwerking met Media Mindz aan te gaan: 1. Ze denken continu en ver met je mee 2. Ze zijn oplossingsgericht 3. Niets is teveel gevraagd en; "dat kan niet", bestaat bij hun niet 4. De lijnen zijn kort en persoonlijk 5. De nazorg lijkt eindeloos
De mensen van MediaMindz denken met je mee. Het zijn professionals die hun vak uitstekend verstaan en altijd pro actief meedenken met de klant. Korte lijnen, snelle reactietijden en advies op maat.
Ik heb MediaMindz leren kennen als een professionele en creatieve organisatie waar de wens van de klant altijd centraal staat. Zeer prettige samenwerking!
Al 5 jaar een zeer prettige partner. Altijd zeer korte lijntjes en zeer adequaat afhandelen van problemen en/ of opdrachten. Zeer tevreden over de samenwerking en dan ook echt een aanrader voor iedereen !
Bij deze wil ik Vincent van Media Mindz bedanken voor de professionele samenwerking in de afgelopen maanden. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid