facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Media Mirror

Media Mirror

Info

The New Way of Advertising!

Geschiedenis

Een Media Mirror is een nieuw uiterst innovatief reclamemedium dat multifunctioneel ingezet kan worden. Een Media Mirror ook wel advertentie spiegel genoemd heeft een dubbelfunctie van spiegel en advertentie. Doordat er maar één bedrijf zichtbaar is op een spiegel krijgen onze klanten de garantie echt gezien te worden!

Adres: Mon Plaisir 89 B, 4872 AM Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076 889 3901
Stad: Etten-Leur
Route: Mon Plaisir 89 B
Postcode: 4872 AM


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
reclamebeesten.nl reclamebeesten.nl 1 km Superbedrijf maken gelijk tijd voor dingen te doen en je verder te helpen raad iedere...
Mosquito Concept & Strategie Mosquito Concept & Strategie 2 km Heb je geen idee hoe jouw verhaal moet klinken en welk pad je moet bewandelen om dit ...
Just in Case Communicatie Just in Case Communicatie 4 km Just in Case Communicatie is een zeer prettig reclamebureau om mee samen te werken. D...
Recensies
Met Media Mirror als partner die constant meedenkt, bereiken we veel mensen en het juiste publiek. Als je een bijzonder product hebt, wil je opvallen. En dat hebben we gedaan. De innovatieve manier van adverteren van Media Mirror trekt veel aandacht. Eigenlijk kun je niet onopvallend blijven.
Creatieve gasten met unieke concepten en een groot bereik! Al jaren maak ik gebruik van de Media Mirror advertenties. Regionale bekendheid behalen gaat erg goed met Media Mirror! Aanrader!
Een origineel product in een toch al verzadigde markt. Media Mirror biedt ons de mogelijkheid onze dienstverlening op andere locaties en manieren te promoten. Ook het meedenken met de klant en het product of dienst is één van redenen waarom wij graag zaken doen met Media Mirror.
Mooi bedrijf wat voor ons en Voetbalreis Online een zeer fraaie uiting in het NAC stadion heeft gerealiseerd! Tevens mede Young Business Club lid, Keep up the good work!
Leuk concept. Ze hebben voor mij de spiegelreclame voor Van Unen Finance bij NAC Breda verzorgd. Erg veel mooie reacties op gehad. Van harte aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid