facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Media Meadows Wereldduurrecord dubbelspel tennis

Info

Voor Stichting Terre gaan wij op 21,22 en 23 juli 2017 het wereldrecord dubbelspel tennis proberen te verbreken van 57 uur en 30 minuten naar 62 uur.

Geschiedenis

Wereldduurrecord dubbelspel tennis

Wie ben ik?
Ik ben Ronald Vlieland (29), woonachtig in Uitgeest. Ik ben getrouwd met Janet en samen hebben wij een dochter van bijna 4 jaar oud en een tweede dochter van een jaar. Na mijn middelbare school heb ik mijn sportopleiding aan het CIOS afgerond. Ruim 8 jaar ben ik als tennisleraar in dienst van Tennisschool Kennemerland en heb ik lesgegeven op meerdere tennisverengingen. Nu ben ik ruim 5 jaar werkzaam als hoofdtrainer bij tennisvereniging TV de Dog in Uitgeest.

Wat ga ik doen?
Ik ga samen met 3 andere tennisspelers proberen het wereldrecord dubbelspel tennis te verbreken. Het record staat op dit moment op 57 uur, 32 minuten en 32 seconden tennissen. Ons streven is om dit record te verbreken naar 62 uur tennissen. Dit zal plaatsvinden op 21, 22, 23 juli 2017.

Waarom ga ik dit doen?
Voor mijn 30e verjaardag wil ik een wereldrecord verbreken en dit combineren met een groot evenement. Hieraan wil ik een goed doel koppelen en de opbrengst van het evenement te doneren aan dit doel.

Waarvoor ga ik het doen?
Het goede doel dat ik aan mijn evenement heb gekoppeld is Stichting Terre. Deze stichting zet zich in om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar het Rett syndroom. Het Rett syndroom is een aangeboren ontwikkelingsstoornis van het zenuwstelsel die het meest bij meisjes voorkomt. De ontwikkeling van deze meisjes staat op jonge leeftijd opeens stil. Na een ogenschijnlijk normale ontwikkeling vertraagd deze vanaf een leeftijd tussen de 6 en 18 maanden gevolgd door het verlies van motorische vaardigheid en communicatiey (bron Nederlands Rett syndroom vereniging). Als jonge vader van een dochter en een tweede op komst vindt ik dit een waardevol en belangrijk doel om de opbrengst naar toe te brengen.

Waar ga ik dit doen?
Het evenement zal plaatsvinden bij Tennisvereniging de Dog in Uitgeest, aangezien ik hier al ruim 5 jaar werkzaam ben als tennistrainer.

Wie doen er mee?
Mijn medespelers zijn:
- Rob Klaver, vader van een dochter van bijna 1 jaar
- Dennis Bakkum, vader van twee dochters en een zoon. De jongste dochter heeft het Rett syndroom.
- Kees Beentjes, vader van 2 zoons
- Reservespeler: Maarten Koelman, vader van een zoon
Mijn medespelers zijn allemaal jonge vaders en fanatieke tennisfanaten bij Tennisvereniging de Dog.
Tevens zijn er verschillende commissies intern opgericht, om mij te ondersteunen in de organisatie.

Hoe ga ik dit doen?
Ter voorbereiding zullen wij verschillende activiteiten ondernemen om ons lichamelijk voor te bereiden op het 62 uur tennisspelen en daarbij het leren omgaan met het slaaptekort.
Om 62 uur lang mensen te trekken naar het tennispark organiseer ik om het wereldrecord een groots evenement. Deze zullen onder andere bestaan uit:
- (nacht)tennistoernooien voor jeugd en senioren
- Sportclinics (tennis, voetbal, hockey)
- Verschillende horeca en muziekentertainment

Adres: Niesvenstraat 18, 1911 VA Uitgeest
Telefoonnummer: 0641720590
Stad: Uitgeest
Route: Niesvenstraat 18
Postcode: 1911 VA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TV De Dog Uitgeest TV De Dog Uitgeest 0 meter Tennisvereniging De Dog
Open Kennemerland Open Kennemerland 626 meter Open Zien houd zich bezig met het organiseren van een van de grootste darttoernooien ...
TC Uitgeest Jeugdcommissie TC Uitgeest Jeugdcommissie 1 km Superleuke vereniging, aardige mensen en mooie padel banen!
Sailability  Uitgeest Sailability Uitgeest 3 km De haven is goed toegankelijk, fijn sanitair, temperatuur van de douches wat aan de h...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid